Babbel om livet och kärlekar

   Hej gosebloggen. Hade massa att skriva. Har glömt allt nu.
   På sistonde har jag haft lite identitetskris över taxi-mannen. Lite nerver efter restaurangfesten. Lite bekräftelse av söt tjej på Pitchers som sa att jag var sjukt snygg ca 20 gånger och sedan sa att jag var den vackraste hon någonsin sett samt att jag såg ut som Laleh samtidigt som hon ursäktade sig för att det var knäppt att säga att jag var snygg så pass många gånger, och jag fnissade i ovisshet om vad jag annars kunde göra. Samt var full. Cissi kocken på Vardasrum sa samma sak och att hon skulle byta utseende med mig om hon skulle byta med någon. Jag fnissade då också. Tror folk säger att jag är snygg pga jag är lycklig och då blir man automatiskt snyggare. Så. Jag har deppat lite över att vara pojk-lös under vintern och tänkt på diverse karlar. Sven (sickan) höll min hand påPitchers samma kväll som gulletjejen pratade med mig. Det var tok för han släppte aldrig. Och jag ba VAD GÖR DU VET DU ATT JAG VAR KÄR I DIG HELA ETTAN ELLER SLUTA VARA SÖT men på utsidan spelade jag cool som vanligt. Vilket i vanlig ordning tolkades som hård. Jag har fått smeknamn på jobbet. Svampen är namnet. Jag suger åt mig alkohol som en svamp, är meningen. Ja. rå. Menmen. Det är väl YOLO. Imorgon är det julafton.
   Imorgon är det julafton.
   Nu är jag barnvakt hos Eddy. Fabbi vaknade och grät efter pappa så jag tog upp honom i min famn och pussade på honom. Satt mig i sängen och gosade med honom, klappade honom lite på rumpan och sen somnade han i min famn. En liten ettåring somnade i min famn. Åh vad mysigt det var. Har livskris över vad jag ska göra med livet. Bara så. Åh. Vill bara gosa sista tiden i skolan och ha en pojke att pussa på. GREJEN ÄR att jag nog skulle kunna ha gamla-karl. Om jag ville. Men jag tror inte jag vill. Jag är efterbliven. Vill bara hitta en snäll socialist som älskar jämlikhet och jämställdhet och gärna har skägg samt förstår mig. ÄR DET SÅ MYCKET BEGÄRT ELLER. Blir ledsen av att tänka på politik. Så himla ledsen. Vill ringa alla politiker och fråga "Hur orkar du? Hur orkar du se landets idiotism gång på gång i både val och uttalanden och ändå fortsätta föra politik? Hur går du inte sönder?" med gråten i halsen.
 
   Lena fick en julklapp av mig. Hon blev glad och ÖVERRÖSTE mig med kärlek. Det var sjukt. Hon både höll mig om midjan, gosade mig i håret, klappade mig på kinden och sa "JAG tycker också DU ÄR BRA!". Sedan avled jag av kärlek. Åhåhåh. Bryr mig ej om vissas reaktion "gud vad du smörar" pga jag menade allt av hela mitt hjärta och hela mitt allt. Hon är en såndär som ger mig hopp om människor. Tror att det är anledningen till att jag älskar henne så mycket. Samt att jag ser så mycket av mig själv och den jag vill vara i henne. Mvh narcissisten. Nej men.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0