Jävla skitmänniskor v

   Okej fick ett mental jävla breakdown nu. Orkar inte mer. Sitter typ och gråter. Varför är alla så jävla inkapabla till att använda sina hjärnor? De finns där? Innanför skallbenet? MEN ÄNDOCK ENVISAS MÄNNISKOR MED ATT FÖRSTÖRA MINA KVÄLLAR GENOM ATT DELA MED SIG AV SITT ICKETÄNKANDE.
   De länkar till denna 50 nyanser av sexism och säger att "det är så här underklädesreklam ska vara, LEAVE KAPPAHL ALONE! Tycker att det är bra jobbat av dem att jag attraherades av reklamen, som aldrig ens shoppar där annars" och fortsätter med att "hallå! Kappahl har underkläder i alla storlekar (not, jag kommer aldrig kunna köpa en bh där?)" som att det försvarar ett annat fel. Tjuter "män står ju nakna i sina underklädesreklamer men när det gäller kvinnor så ska alla klaga", som att de porträtteras exakt likadant med samma förutsättningar. FORTSÄTTER MED att förklara att alla kvinnor som mår dåligt över sig själva på grund utav reklamen är dumma; "alla kan sluta vara så känsliga och sluta bry sig, och bryr de sig så får de väl sätta igång att äta rätt och träna så att de får den kropp de vill ha, det är inte enklare än så". Hör ni det, people av Sweden? Of the entire world? DET ÄR SÅ ENKELT! Det är bara att sluta bry sig om patriarkatet för då slutar det existera, och om du inte kan sluta bry dig så får du väl ANPASSA DIG BARA DU INTE KLAGAR FÖR FAN. "Det har varit så här och kommer alltid att vara, alla måste chilla". Tack.
 
   Vad gör de andra i allieringen Icketänkande men Alltid Talande, då? Ska vi fortsätta? Men ja, låt oss fortsätta. Vad mer får mig att vilja gråta blod? Att länka till denna Åhlens drar in julkatalogen PGA NIDBILDER med klagomålet att "ÄR DET ETT SKÄMT ELLER JAG TRODDE FAKTISKT DET VAR PEPPARKAKOR". Ja, du som vit har absolut företräde att tolka hur pass kränkande detta är på en skala. Du som är så pass obildad i vad dessa "pepparkaksgubbar" står för, historiskt huvudsakligen, att du inte ens förstår att de är bilden av ett förtryck. Folk hakar på "det är ju pepparkakor.. så jävla dumt, fattar inte varför folk ska vara så jävla känsliga hela tiden :(" MVH INTE PERSON OF COLOR (uppenbarligen). "Vafan?!? Visst att dom är mörka men vadå varför ska de vara kränkande för? De ser ju ut som pepparkakor:/", detta i sig är ju i och för sig mycket vidrigt hur folk misstar nidbilder av mörka för PEPPARKAKOR på grund utav okunskap men också bara vidrigt? "Jag fattar inte, får man inte vara mörk nu helt plötsligt?", ja tack det räcker vi förstår nivån av din idiotism och oviljan som brinner inom dig för att inte ha förståelse. Och så pratar dessa vita personer om hur de HATAR MÄNNISKOR som ska vara så himla kääääänsliga och ta illa uuuuupp för skitsaker. Yes! YES! FÖRTRYCK ÄR EN SKITSAK! BARA KÄNSLIGA SOM KLAGAR, EGENTLIGEN. NI HAR ABSOLUT RÄTT ATT BESTÄMMA DET! SOM ÄR HÖGST UPP PÅ HEIRARKIN! SOM ALDRIG, NÅGONSIN, NÅGONSTANS BLIVIT IFRÅGASATTA PÅ GRUNDEN "ER HUDFÄRG". NI HAR RÄTT ATT BESTÄMMA VAD SOM KÄNNS KRÄNKANDE FÖR EN UTSATT GRUPP, INTE DE, NI. FÖR DET ÄR JU TROTS ALLT NI SOM HAR MAKTEN. INTE DE, NI.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0