wrath of jag vet inte ens världens hemskheter och hur människors ignorans gör att jag förintar en människa (symbol typ för alla DUMMA ANSIKTEN ok) i texten nedan

Hej jag skriver från en mobil waddup oki såhär: jag bara undrar var fritchoffs hjärna befinner sig.
   -Han går runt och pratar om hur det är skönt att ta en springtur i NYC på familjesemestern jao men *dags å börja spara om man vill plugga här ););););)*.   
   -Om hur alla tjejer får bli valda/bortvalda när det nya tv-spelet kmr ut.
   -Om *vilka som är på att starta ny religion för sotarmössor så vi får ha dem på skolfoton höhö lr hur grabbäääär gossaaaar bruuushuuur*.
   -Avslutningsvis om att det är skönt att döda zombies i tv-spelet pga blir av med all ilska.

   VILKEN ILSKA GUBBEN SERIÖÖÖÖST VILKEN!!?????!???!? Är ca aldrig såpass småsint lr icke-pk (haha lol aja jessicaPKpersika vad ska man göra♥) att jag tycker till om när folk får bli upprörda men SERIÖST DETTA UPPRÖR MIG MKT. Tror att det ligger mkt i att han är en Svår Kille Med Mycket Funderingar och med såååååååå mycket luft och jag ba Håll käften din hjärna är ej existerande. Var är killens analys? JAG UNDRAR VAR DEN ÄR FÖR DET ÄR MKT SNACK OM DEN MEN JÄÄÄÄVLIGT LITE VERKSTAD MED DE politiska åsikterna HELT UTAN PERSONLIG GRUND gubben, vem är lat du är ett ansikte. (förstår ni ens vem jag är just nu jag använder ordet GUBBEN på den nivån är jag men fan har inte rageat på länge).
   Med de stora orden om killar å brudar GUBBHEN du drog så många generaliseringar (köns- och hetronormativt) i en enda bajstweet att jag kräktes.   Med skämten om religion för sotarmössa wiho höhöögögögöögBRÖLMUUUUGNÄÄÄÄGG(nejförlåtjagärendåligmänniskajustnu) men seriöst folk ba MAN MÅSTE KUNNA SKÄMTA. Kompis, jag har upp hit *visar med handen på halsen* med invandrare som blir hotade pga är invandrare, om rasister+nazister som kommer in i riksdagar, om familjer som dör i syrien om krig om världen om död om sorg JAG BEHÖVER INTE ETT HJÄRNDÖTT SKÄMT OM RELIGION JUST NU KVINNOR FÅR FUCKING förföljelser för att de har hijab på skolfotot var bara tyst med din äckliga sotarmössa DU ÄR INTE JOEL KINNAMAN och är han ens en sån jävla legend till att börja med? NEEEEEEJ för fan.
   Jag vet inte ens vem jag är just nu ragear så hårt och är hemsk? ????? Har inte rageat på länge (som sagt) alla mina aggressioner kmr ut på en person fast de är mot ca alla människor men får panik pga han är så inne i sitt *jag är fan en sån där Once In A Lifetajm, en sån där hunk som ÄVEN TÄNKER ermergerd* - så är han inte ens det :'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'( han är bara så jävla dum? Då undrade jag mest vilken ilska han gick och bar på ja den kan ju uppenbarligen inte vara mot samhället för samhället är ganska jävla gentle mot hans vita maskulina och pengarfyllda ass :) MEN OMG FÖRLÅT jag är jätteelak.
   Får gång på gång dessa mest av de mest privilegierade människornas jävla ignorans i mitt ansikte. Här sitter jag och försöker tro att man inte måste vara utsatt för någon enorm jävla strukturell skit för att bry sig, och killarna ba nickar på huvudet och säger joooo man måååste vara utsatt, jag bryr mig inte ju! ! ! ! Nej okej elak generaliserade igen jättehemsk (på riktigt) funderar typ nu på att låsa bloggen pga detta brutala inlägg men alltså send me some love så kanske min karma och godhet tycker upp sig :) Vid närmare eftertanke kanske jag blir extra arg för att så mycket här är åt helvete men folk försöker förändra, förbättra. Hemma alla ba CHILLAAAARÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ man ba ditt ansikte är en avgrund av chill var god förinta den. Skoja :( Förlåt min grammatik jag skriver på mobilen i ren fuuuury alltså herregud skäms redan för detta inlägg men behövde få det of my chest ♥

Jag har ont i halsen

   Tänkte just tanken "vem blir ens jättekär är man efterbliven eller wtf", skrattade sedan åt mig själv som tycker det är konstigt. Att någon kan bli ensidigt "jättekär" utan mer grundlig kunskap om den andre. Men man kan väl, jag har väl ca kunnat utan att våga säga det högt. Önskar att jag var som Porris som inte tror på den sortens kärlek, den som jag känner för Shit Happenz till exempel - fast i ett kärleksförhållande. Men jag tror ju på den, fortfarande i alla fall, så det är ju den jag längtar efter. Och allt blir så mycket svårare då? När det inte känns rätt om det inte känns fantastiskt. Men jag tror verkligen aldrig att jag kan bli en person som "nöjer" mig med mindre än vad jag egentligen vill ha bara för att det är lättare. Därför önskar jag att jag så att jag inte trodde på det svårare, då skulle jag liksom inte nöja mig mot min vilja. Då skulle jag älska livet. 
 
   Jag vet inte vad det är för skit jag skrivit här ovanför. En himla massa skit antagligen, jag varken vill eller orkar korra det nu. HAHAHAH skämt med att jag använde ordet korra men aja. Det handlade väl mycket om Berit, men också om the story of my life. Så. Även föregående inlägg (som egentligen skrevs EFTER stycket här över) är väl the absolute story of my life. Anyhow nu kör vi en recap av Izzie innan hon blev HELT MENTAL.
 
 
 
   "I'm a pretty girl. I'm not being arrogant it's just kind of a fact. For a long time I made a career from my looks so I get it; I'm a pretty girl. And not a "from a sertain angle"-way, in an obvious way. It's the blonde thing?! And the big boobs thing, big boobs are a key to obvious pertty if you know what I'm saying. It's how men see me. I'm not a smart girl or an interesting girl. I'm a pretty gril. The blone, and the boobs - it confuses guys into thinking that I'm someone else. And I'm used to it. I'm used to them walking away when they realize.. but then Denny goes and asks me to marry him.. . He doesn't make me feel like I'm a pretty girl. He makes me feel like, like me. I think he might know me. And so, if I did cut the LVAD wire, and I'm not saying that I did, but if I did, then no, I don't feel guilty. And I know that I should. And i would if it were anybody else. But I can't feel anything but happy"

Den glorifierade illusionen som är en Karl.

   Du ger mig andnöd. Du ger mig andnöd, jag tänker på dig och kan inte andas. Måste andas, börjar hyperventilera. Saknar dig mer för varje person som saknar mig, och försöker intala mig en massa förklaringar som inte är. Och för varje jävla människa som tycker att jag är fantastisk saknar jag dig mer. Du är den mest disfunktionella relationen jag varit med om. Du är den mest fantastiska dröm till människa jag haft. Tror jag?

RSS 2.0