e.e. cummings, mina vänner

I carry your heart with me
(I carry it in my heart)
I am never without it
(anywhere I go you go, my dear; and whatever is done by only me is your doing, my darling)
I fear no fate
(for you are my fate, my sweet)
I want no world
(for beautiful you are my world, my true)
and it's you are whatever a moon has always meant
and whatever a sun will always sing is you
here is the deepest secret nobody knows
(here is the root of the root and the bud of the bud
and the sky of the sky of a tree called life; which grows
higher than soul can hope or mind can hide)
and this is the wonder that's keeping the stars apart

i carry your heart (i carry it in my heart)


jag vill bara veta att du lever

haha alltså den här bloggen är ju jättefjantig. jätte.fjantig. menmen den är ju ny också, kanske lyckas den komma upp på stadigare fötter så småningom. kollar på charlie st cloud med ett öga, den går på tv. ganska fjantig den med men jag vågar inte uttala mig riktigt då jag inte sett den ordentligt och eftersom det skulle kunna vara en film jag blir en softie för. "bara för att man citerar e.e. cummings blir det inte en djup film". e.e. cummings <3 i carry your heart. I carry it in my heart.

skrev in den kursiva meningen i googelgrejen för att försäkra mig om att jag citerade rätt - viktigt!!! och ett förslag var "i carry your heart i carry it in my heart meaning". hur kan man inte förstå meningen i den meningen? hahahah språkception. hur kan man inte förstå meningen i dikten? den är så fantastisk. så himla fin och värmande och bra. bara bra.
p.s. se candy med heath ledger och abbie cornish d.s.


p.s!

jag hade den där skjortan idag. den där som luktar så gott och som du höll om på både ett och ett annat sätt. tänkte inte på det förens jag kom hem. åh varför saknar jag dig! det är ju så himla dumt. och oprovocerat. vad finns det för strunt att sakna? angantang (ingenting he-he. bra att jag kan skämta i denna sorgens stund. hahahehehejrå, sluta hihiho-a).

men äsch! nu släpper vi det.

satt i soffan med kvinnor omkring mig som pratade om dig. jag nämnde dig (otroligt subtilt i en relevant kommentar måste jag tillägga, den fokuserade inte ens på dig = supersneaky) och de började spinna off om hur snygg du är. med dina armar.
oj. tänkte jag. ser andra dig också som snyggingen? eller? tänkte på hur jag känner dig, hur vi pratade och hur ingen visste om det. tanken att berätta det slog mig ju självklart, men fastnade inte. varför skulle den. vet inte vad jag menade med sista meningen "varför skulle den" men, varför skulle den? varför ska andra veta om det? varför är det relevant i livet? ingen bryr sig ju, ingen förutom jag. och kanske mina is-isar. men det är bara för att de är lojala mot mig, finisarna. du bryr dig ju uppenbarligen inte. snarre ärre ett nytt årre. då ärde väl dags att släppa hela grejen. "enough, enough now." för att citera love actually så som jag tycker om att göra.
vi är lika men so is en hel del andra människor, både lika dig och mig, lika oss båda antagligen dårå. vi kommer antagligen inte ens fira nyår på samma ställe. om jag inte lyckas vara supersneaky även där, man vet aldrig med mig. minst av alla jag. men antagligen inte. ingen nyårs kyss, inget nyårs nått. nyår är ofta den sämsta festen på året, antagligen på grund utav de nedslagna förhoppningarna som man låtsas om inte är där.
synd att vi fallerade. det hade kunnat bli bra.

konstaterande. nästan

....jag tror inte att jag tycker att jag själv är rolig. men jag får mig själv att skratta hela tiden. kanske är jag ganska rolig ändå, svårt att vara objektiv. hahahah eller så är det bara kul att skratta åt sig själv. och det är ju bra!

hej!

är detta fo' real? fanns detta namn ledigt på en blogg?
satt och försökte tänka. hej.blogg.se - tråkigt, opersonligt. det får funka, bloggen får vara motsatsen. upptaget
bonjour.blogg.se lite mer pretentiöst. det får gå. samma tanke ju. upptaget
dedär.blogg.se nu börjar det hända grejer. det kan läsas "de där" som i "dom där" eller också "de där" som i "det där", bara drygt stavat. det där jag tänker på liksom. ex. hööö vad drygt det är med folk som inte är kapabla att skriva ut hela DET och bara skriver DE. helt fel jö. upptaget

vad gör man nurå? kollar spotify biblioteket för eventuellt namn. det första jag ser är stadsvandringar. ja men fasiken vad bra. passar exakt. uppt... nämen vänta. inte alls upptaget. inte ens lite (som om det går). helt och hållet där for the taking. stadsvandring it is. engelska också tydligen. i nian gjorde jag halva mitt svenskaarbete "boken om mig" på engelska. det var en komisk del av livet.

här tänkte jag bara skriva. och strunta i att jag är jag. strunta i hur det låter i andras öron/syns i andras ögon. för det här är mitt. min stadsvandring. inte alls bokstavligen talat. kanske bildligt, har inte bestämt mig. ja, det var nog allt. behöver inte förklara mig egentligen - hehe!

p.s. stadsvandringar eller promenader i största allmänhet är underbart fantastiskt bra. på natten mest. speciellt då. när en jätteopassande varmt vintervind blåser överallt. blåser högljutt och solitt, och samtidigt så mjukt och omfamnande.

stadsvandringar!!!

Dungen – Stadsvandringar


RSS 2.0