Aggressiviteten :)

   ÅH NEJ ÅÅHÅÅÅÅÅÅÅÅH NEJ NEIN NEIN NEIN NEIN ODD SKÄRP DIG FÖR FAAAAAAAAN EN VIDEOBLOGG PÅ RIKTIGT VILL DU LÄGGA UPP EN VIDEOBLOGG FÖR ATT SNACKA MER SKIT FÖR I HELVETE VAD HAR DU INNANFÖR PANNBENET en videoblogg där du säger "vad kul att så många vill ha en RELATION med mig och bella" "men nu lämnar jag toa-debatten jag får tycka vad jag vill" BABY DET HAR DU REDAN SAGT DU TILLFÖRDE ABSOLUT I N G E N T I N G NYTT TILL VAD DU ALLDELES NYSS SKRIVIT I ETT INLÄGG "det är ju väldigt intressant med provotationen (nej tänker inte sjunka så lågt som att citera hur han inte kunde säga provokativ eh he) om jag till exempel skulle säga att jag var moderat, vilket är så kontoversiellt" ÄLSKADE BABY VI ÄR NUMERA ETT BLÅTT LAND DET ÄR INTE SÅÅÅÅ JÄVLAAAA KONTROVERSIELLT JÄMFÖRT ATT SÄGA VAD  FAN SOM HELST SOM ÄR POLITISKT HERRE MIN jag hoppas verkligen han alltså nej jag kan inte ens alltså gud jag avlider han avslutar videon med "jag måste raka mig ser jag jag ser ju ut som jutomten eller nån skön hockeyspelare...... inte planerat" ALLTSÅ HAHA SNÄLLA jag får en sån inblick i deras liv och hur mycket jag skulle kasta mig ut genom deras fantastiska balkong (som kan kan se på BELLAS blogg trots smutsiga fönster :/// hon förklarar att de ska få dem putsade så hihi!) och flyga ner på jääääävla horngatansvänstern där jag kan dö från de för alltid. Okej så dramatisk Jessica men alltså vilka är de och vad tänker de med. Bella skrev förut "vänstern får väl göra vad de vill med sina barn men mina barn ......blablabla" JA MEN DET ÄR SKILLNADEN PÅ OSS GUMMAN NÄR VI SER NÅGOT SOM ÄR FEL SÅ KÄMPAR FÖR MOT FÖRÄNDRING OCH NÄR NI SER NÅGOT SOM ÄR FEL SÅ SÄGER NI NÅGOT NEDLÅTANDE OCH SÄGER LIBERALISM KONSERVATISM VAR MAN FÖR SIG FUCKING SJÄLV VEM BRYR SIG VILKA SOM KOMMER I KLÄMM SÅ LÄNGE JAG FÅR HA MITT SOM JAG VILL HA DET. Jävla tankesätt.

DDD

   Varför är fucking alla fucking kära i dig? V a R f Ö r J a G b A r A u N d R a R h A h A nej skoja jag vet ju. Jag vet ju. Hatar att vara som andra mot min vilja, hatar att inte bestämma saker själv. Nej skoja nu blev jag djup och arg igen :P Lyssnade på Dom Dimmiga Dagarna å blev melankolisk :P Nej seriöst den är skitbra. Ska spela Candy Crush nu för att lighten the mooood :)))):P^^
   (((Tänkte skriva ett citat från DDD som rubrik men det blev ju så hiiiimla ledsamt allvarligt melankoliskt så jag ba DU KAN INTE GÖRA DET JESSICA)))

Huvuddunk

   Haha åhnej har bara skrivit typ arga inlägg på sistonde. Jag är inte ens arg utan bara HAPPY för att livet går i takt med Håkan. Okej just nu håller jag på att förblöda och dö av huvudvärk men mår bra under det. Var i Stockholm idag med Elsi och det var fint, vi hade matsäck med oss som vi åt i en park vid medborgarplatsen, sen sprang vi runt till alla secondhand affärer för att hitta en studentklänning till mig, hur babe vän??? Alltså hon skulle inte ens köpa något pga hade ej pengar utan åkte bara till sthlm för att jag skulle hitta en studentklänning. Huvudvärken lättar lite men har sovit för lite så allt är ganska luddigt och yrt i huvudet, ska hämta choklad och lägga mig med New Girl. DID I JUST SAY ÄTA CHOKLAD EN VANLIG TORSDAGKVÄLL HELT SJÄLV ja I did and so it shall be.

Livmoder

   En gång skickade en fin pojke i mitt liv [500] Days Of Summer - Music From The Motion Picture – A Story Of Boy Meets Girl till mig på Spotify och skrev "A story of boy meets girl...". Vi hade pratat om 500 days of summer och att vi tyckte om den, vi hade pratat mycket om filmer och musik. Sista natten var vi uppe hela natten och pratade och somnade lite och pussades lite och pratade. Vi fyllde i ett frågeformulär på hotellet med konstiga svar om att vi var Dumbeldore och ritade en enhörning på det och tyckte vi var himlans roliga. Han bjöd mig på en kexchoklad och sa att "ingenting kommer hända ikväll", sen pussade han mig från ingenstans när jag blundade, vilade mina ögonlock lite. Dagen efter träffade jag hans vän och hon sa att allt han pratat om var mig, jag fnissade och sen skjutsade han mig på sin cykel.
   I efterhand kan jag tycka att det är lite ironiskt att han skickade just "A Story Of Boys Meets Girl" från 500 days of summer - filmen som handlar om Boy som blir hopplöst förälskad i Girl, en person man lätt romantiserar men som egentligen inte är så simpel som hon kan verka vid första anblick. Men det ser ingen. Ingen ser förbi det glada, trevliga och pratsamma yttret utan alla tror att det är allt. Det är en del, det mest intressanta är dock långt längre in. Han sa att han aldrig träffat någon som mig och jag kände ingenting. Jag minns inte längre så mycket av vår lilla stund tillsammans, jag minns inte hur mycket jag tyckte om honom och hur mycket jag ville se om jag kunde. Som sagt tidigare är jag motsatsen till en papperstiger så. Det var det.
 
   FINA pms-texter från min livmoder

Bähjs

   Okej för första gången sedan antagligen någonsin gick jag in på min pappas facebook för att titta på bilder på honom. Helt frivilligt. Han är gammal och tjockis och lång (som alltid) och har precis samma ansikte som jag samma näsa samma skratt. Det är så. Sjukt. Att jag är så lik den här människan, huvudsakligen utseendemässigt men en del i min person också (antar att mycket sätter sina spår de första 10 åren av ens liv). Och jag har inte ens träffat honom på en himlans massa år. Inte pratat med honom. Inte hört från honom. Vem är han liksom? Var gjorde han i mitt liv förutom att mixa sina gener med min mammas (yeah i said it). Jag har inte tänkt på honom så mycket heller. Alltså en del men inte så mycket som en vanlig person tänker på sin pappa, jag har ju en annan pappa nu liksom. Världens bästa Mats.
   Jag vet inte ens var jag ville med detta, skit samma osv, men hans dotter är lite lik baby-versionen av mig.

När mänskligheten bara helt MISSAR POÄNGEN ALLTSÅÅÅAÅåaåaååaåaåaåååa

 
Person XFast bensinen håller på att ta slut, men det kommer ta 50 år till.. men då är den slut och det dröjer inte förrens flera miljoner år innan nytt bildas. Sen är det idag krig på grund av det svarta guldet :(
Person Y: Om 50 år kommer det nog finnas bilar som åker utan bensin hmm vad ska det krigas om då är en fråga?
 
 
  Alltså behöver jag ens bemöta detta? Nice av person Y att bemöta en *försöker hjälpa* person X med nedlåtande ton samt DET FINNS REDAN FUCKING BILAR SOM ÅKER UTAN BENSIN VAR HAR DU BOTT UNDER EN STEN HERREGUD OM VI SATSADE MER PÅ ALTERNATIV TILL BENSIN SKULLE VI KUNNA SPARA PENGAR men även RÄDDA JORDEN ANSIKTEEEEEEEEEEE. Det låter som amerikanerna som satt och babblade om att "växhuseffekten finns inte, det är väl ändå mysigt när det blir lite varmare? Det finns tydlig statistik på att folk flyttar till varmare länder så blir det varmare på jorden kommer alla stanna". Ja, och jorden kommer gå under. WAY TO GO HUMANITY NI SUGER ALLIHOPA "jorden har alltid haft pendlar med värmeböljor och köldböljor" - ditt ansikte är en jord som pendlar EJ JUSTE DITT ANSIKTE HÅLLER INTE PÅ ATT FÖRSTÖRAS AV MÄNSKLIGHETEN (jo antagligen i något led typ att du andas in ångor som förstör ditt ansikte men yolo)

Syndtown VS dygdtown.

   Allting är väl ungefär precis lika rörigt som bloggen är, precis som den visar med sin rörighet - så är min hjärna och hjärna. Älskar Håkan Hellström – Det kommer aldrig va över för mig hela tiden. Den är så bra fin bra. Det var så EPIC när jag och Livia kom in på Ace i helgen och Det kommer aldrig va över för mig spelades, sen önskade vi Håkan och de spelade Mitt Gullbergs Kaj paradis, när vi var på väg ut spelades Pistol. Fint liv.
 
   I did fuck you.
 
   Stulna blickar stulna kyssar stulna leenden och stulen dans. Allt stulet, alltid hemligt. Och sen viskandet och ännu mer dans dans dans mask mask mask. För en liten stunds klarhet, nej aldrig klarhet men verklighet. Sanning. Oavsiktlig, den bara väller fram utan en tanke eller mening. Bara ett strävande efter mer sanning. Något äkta, något riktigt. Aldrig säkert trots allt. Aldrig värt eller värdigt. Stoltheten har ändå alltid varit överskattad, dygd eller synd? Would you consider pride a fault or a virtue? Kan inte Darcy svara på en fråga så kan ingen. Skämt åsido, kan inte Håkan svara på en fråga så kan ingen.
 
 
   Vi kommer aldrig vara nya igen, men aldrig bli gamla heller... vet inte vad jag försöker säga, så bara lyssna på stråkarna. Mitt namn var i neon och jag tänker väl "this could be heaven or this could be hell". Ja, jag är din om du vill ha en idiot - lägg din hand i min, lägg din hand i min. Du kanske aldrig når dit du vill nå men du når mig, du kanske aldrig får den du vill få men du får mig. Jag är din regnrock i regnet som aldrig slutar. Du är en sång på mina läppar, en klassiker. Om jag kunde säga ord som egentligen är enkla, att jag älskar ditt skratt, som kommer så sällan. Du kan gå din egen väg. Men håll dig tätt intill mig, för vi kan gå på vår egen väg.
   När du är ensam och helt själv, du har ärvt universum. Du är den enda kvar. Säg aldrig förbi. Nej säg att du är fri till slut, fast du vet att hälften av dom som kämpar går under. Och hälften av dom som älskar exploderar. En
pojke spottar från ett höghus och demonstrationer vinglar längs gator av gamla visioner. Vad de än letar efter så finns det här. Livets teater lämnar dig tom och full av hål och i ditt öra vrålar Shakespeare, ”Jag tror du hör mig nu!”. När man är yngre vill man ha åldern, när man är äldre vill man ha elden. Sommarnatten när man var ung som man hade när man var ung. 
   Jag är en storm från ingenstans - jag kan krossa ditt hjärta. Som en orkan kan jag svepa bort dig. Men jag tänker aldrig dö, nej. Bara en liten gnista - bara ett ord, kan sätta eld på en skog. Jag kan älska dig just som den där elden, det kommer aldrig vara över för mig. Och jag kan bränna dig som du aldrig brännt dig, om du leker med mig. Det kommer aldrig va över för mig. En pojke från förr är tillbaks igen. Han bara står där och stirrar mig rakt ner i själen. Vi skulle älska varandra tills jorden gick under, jag kommer älska dig när jorden gått under för jag tänker aldrig dö. Det kommer aldrig va över för mig.
 

Jessica Approves.
 
   Idag försökte jag ge mina klasskompisar och/eller bästa kompisar ett kosmiskt uppvaknande som skulle hjälpa dem i livet och avbröt all framtidshets och -panik med frågan "om ni visste att ni inte skulle misslyckas, vad skulle ni göra?". De sa att de skulle köpa en lott och vinna största vinsten. Mitt försök gick miste men det var okej. För sen skrek jag och Arina lite på varandra och allt kändes bättre (OBS! helt seriöst. Skrik kan kännas himla bra ibland).

tre år sen. tre fuuucking år sen

första inlägget.

när man förlorat sig själv en gång. som jag har gjort nu. så är det så svårt. att veta vad man ska göra, veta vem man är och hur man ska hitta tillbaka. inte till den man en gång var, utan till att bara vara en person över huvud taget.
det är inte som på filmer när man tappar bort sig själv men hittar den nya förbättrade self några minuter senare. man tappar bort sig själv och vet inte när man ska hitta sig igen. jag vet att jag inte kommer bli som jag var förut, jag vet inte vem jag kommer bli. eller jo jessica såklart, ingen annan än jessica, men hur kommer den nya jessica vara? just nu känns det mest som jag inte är en person, jag har ingen riktig personlighet. jag kan skratta, fixa mig, prata, känna mig allmänt bra och glad, men jag är ingen person. jag vet inte ens hur det går ihop. jag är väldigt osäker. jag är väldigt rädd.

Mhm

   Är det söndag idag ens jag vill ju gå på stan och köpa studentklänning? Blev kär av Zara så uppdaterar detta snart men först: MARGARET THATCHER

En jävla röra

   Alltså det här med självhat. :P Jag har inte mycket, starkt eller särskilt seriöst. Jag tycker om mig själv och så most of the time. Men ibland så ba gör jag dumma dumma saker som jag skäms över och självhatet bara väller över mig som en tunn liten mjuk våg, alltså inte stark eller långvarande men ändå obehaglig. Är det såhär man blir när man är bakis? Är jag bakis nu? Vet inte, kanske.
   En annan sak som ger mig lite självhat fast alltså (hahah) verkligen inte utan mest att jag skrattar åt mig själv är kärleken till Bruno Mars – When I Was Your Man. Bruno Mars är så himla laaaaameeeee men hahahahhaha blir glad av denna låt. Eller typ. Ja. Tycker om den. Fan vad pin. Var också nyss inne på min gamla SUPERSECRET LÖSENORDSSKYDDADE blogg (så secret man ba dör) och läste fin text om fin person. Mysmys med nostalgi, mycket mysigare än framtid. ALLTSÅ VET NI VAD VI SKA GÖRA NU SOM ÄR JÄTTEKUL SAMTIDIGT SOM VI LÅTSAS ATT JAG INTE ÄLSKAR BRUNO MARS (alltså låten "Her hair, her hair falls perfectly without her tryin' She's so beautiful, And I tell her everyday" man ba okej utseendefixering :P och denna syn på MR MARS kommer ta tid att rucka på) (men det kommer antagligen gå för hans musik som jag hör nu är bra okej :P)?? VI ska kolla på min gamla blogg och minnas tillbaka till enklare tider :) MVH gammlapensionär

What to do

   Borde man gå på bio ikväll eller borde man dö. Det är frågan.
   Oroa er inte mina alla två readers, jag är inte allvarlig, jag är trött och därav lite bitter. Var så glad inatt (förutom vid mobilförsvinnandet men annars så var livet fint) att kroppen var tvungen att ta ut något annat nu. Kanske lite så. Eller borde man kolla på Bridget Jones och se hur många repliker man minns??? OBS syssla endast jag tycker om OBS

Lite bakis och kanske seriös men inte depp.

   Igår skulle jag och Livia ta bussen hem och ett par stod och väntade vid samma busshållplats. Vi hade tidigare varit på en pub i närheten av Marie Laveau på söder (ja jag har numera ett hum om vad söder är men egentligen inte mycket aning) och druckit öl, tagit shots och jag hade fått en kärleksförklaring av en man skrivet på ett litet papper. Han var väl minst 75+ och lappen försvann senare tillsammans med min mobil. Min mobil försvann på väg till Ace. För efter ett tag på puben var jag trött och kände att dans var det enda som kunde väcka mig så jag sa matyrlikt till Livia att jag kunde skita i att kolla var Marie var för något om vi bara gick till Ace. Och dansade. Hon sa okej och den inte så osmidiga transporten till Ace började, ja det osmidiga var väl att mobilen försvann på vägen (okänt var men mellan tunnelbanan och klubben) och jag börjar sakna den nu. Min lilla spruckna mobil. Ace var pepp i alla fall, vi fick dansa til Håkan, önska Håkan och uppleva något så annorlunda än Västerås Pluto VS BMB och det var faktiskt väldigt facinerande. MVH ickelivserfaren. Nej men det var något helt annorlunda, trevligare, bättre. Framförallt liksom inte lika äckliga människor som känner att de kan ta på ens rumpa utan problem.
   I alla fall. Jag och Livia stod lite senare, efter att Ace stängt och vi fått i oss friterat med friterat med friterat med fett och vatten på Max, och väntade på bussen. Bussen kom efter många om och men och det där söta paret gick på samma buss som oss. Livia frågade "finns det verkligen något bra med att ha en kille?" och jag svarade med att rabbla upp ett liv när man är två, ungefär. Båda kände "uhh :(" och så satt vi och spanade på paret resten av resan. Jag somnade en del men väcktes lite ibland av busschaufförens körstil och en av gångerna när jag vaknade och kikade bort mot parets plats, så var de borta.

   Och nu är jag fast med denna bilden och denna playlist fint baby igen. Regressionen där då.

yååålååå OBS! Insta består av annat också men det andra rör sig på en minoritet av bilderna OBS!

   FÖR ÖVRIGT ETT FUN FACT OM JESSICAS LEVERTILLSTÅND! MIN INSTAGRAM BESTÅR AV:
 
   Hängde med Madde
 
 
   Väntade på Livia
 
   Spontanade hos Agnes
 
   Hängde i Örebro
 
   Krashade med Elsa
 
   Mös med Elsa
 
   Äh YOLO

Det kommer aldrig va över för fucking mig samt bilder på mig

   Lyssnar på Håkan Hellström – Det kommer aldrig va över för mig och GRINAR TYYYYYP för att jag blir så lycklig i mitt lilla hjärta. Och det var vår idag!!!!!! Fucking solig gosig fin vår. Och jag vill bara mest bara dansa och mysa till Pistol hela natten tills det blir ljust och man känner hur mycket man bara lever lever lever. Och JA det var väl det klyschigaste som skrivits av mig, cirkus, men jag bryr mig inte för solen lyser ute och Håkans nya spelas inne. Så det så
 
   Blommig kjol vårigt vitt mhmm
 
   When I feel totally äcklig I still feel äcklig and take a picture at the same time
 
   
   And the I point at the sun
 
 
   Like a goddess
 
 
   And later I avslutar med min klassiska fisk-pose
 

vår och patriarkat

   Imorgon tänker jag ha strumpbyxor och röda läppar och blommor och ingenting kan stoppa miiiiig. Kan man säga så trots att det är regnigt kallt ruskigt ute? För poängen är ju att låtsas att det är varm gosig bra vår så. MAHA SKILJETECKEN FUCK YOU mvh tycker ej om kommatecken. Mvh använder forkortningar fel..... MED FLIT! Yolo. Jag försöker att undvika att plugga därav denna menigslösa och substanslösa text. Fin början på inlägget i alla fall?
 
   På tal om patriarkatet (ja det är alltid på tal så) så avskyr jag verkligen den lilla och beroende på sammanhang irrelevanta detaljen att tjejer inte får dricka öl. För jag älskar öl. Och då blir det liksom en hjärtefråga (och alla som vet vem jag är eller har sett mitt ansikte någonsin en sekund vet att detta inte är mitt main issue med patriarkala strukturer eh eh). VAD ÄR GREJEN MED "dricker du öl????" (du är ju tjej) "det är så sjukt osexigt med tjejer som dricker öl" (öl är ju manligt) "tycker om när tjejer kan dricka öl för de går emot strömmen" (VEM BRYR SIG OM VAD JAG FUCKING DRICKER FÖR ALKOHOLHALTIG DRYCK JAG VILL INTE FÅ BERÖM ELLER BLICKAR FÖR ATT JAG HAR ETT FUCKING ÖLGLAS I HANDEN SNÄLLA CHILLA VÄLRDEN SERIÖST)

Kvinnz

   Tror att jag blev kär i min tandläkare idag, hon var ju den mest fantastiska människan någonsin. Känner en stark koppling mellan SvenskaLena, tandis och Gudrun Schyman. De ser typ likadana ut (blonda, runt 60 år, långa, pondus). MINA ÄLSKLINGAR okej ta det lugnt Jessica men de är ju så gosiga
 
   Andra kvinnz jag älskar:

 

take you to every party 'cause all you wanted to do was dance

   P3 har hjärntvättat mig till att tycka om denna låt Bruno Mars – When I Was Your Man. Alltså Bruno Mars är fett lame och texten är fett lame men musiken är väl ganska gosig. Och texten kanske är söt. Alltså lame-söt. För den är lame liksom. Men ändå gosig. Så tack så himla mkt P3 för att ni får mig att lyssna på Bruno Mars på fritiden (=annan tid än morgonpasset, under morgonpasset förlåts all musik eftersom MORGONPASSET RULES). Varför kan de inte bara spela Håkan så jag får mysa hela vägen till skolan under mina morgonpromenader istället för att få Avicii i öronen.

One in a million *blinkgubbe*

   Jag tror att jag är helt och hållet ledig i helgen. Får instant panic över hur jag gör det mesta, bästa av helgen. Hur gör man??? Hur?? VAD SKA JAG GÖRA? PRESTATIONSÅNGEST I LEDIGHET haha vem är jag
   Och ja. JA. JAG hatar MIG själv för att jag egentligen bara vill vara där taxikarl är, jag vet inte vem jag är eller när jag började tänka på en taxi så mycket men så är väl det tillfälliga fallet. Hoppas det går över snarast. Drömde inatt att han låg med en av mina bästa vänner efter att han hånglat med mig. SÅ ja min hjärna är väl lite hooked up och sådär.... Helt jävla efterbliven. Kan jag skärpa mig eller? Ca alla de senaste inläggen handlar om taxi ca alla mina tankar handlar om taxi jag är ju på riktigt en pinsam person i nuet. Jag är inte den här pinsama personen som tänker på en annan människa hela tiden SPECIELLT SPECIELLT SPECIELLT INTE om denna andra människa + en själv inte ens har något speciellt. Då är det absolut inte tillåtet att vara hooked så som det var mer okej med t.ex. Bertil. Men det är väl något ofarligt i att vara hooked på en person man inte har något med, det finns inga förväntningar eller reella tankar i det eftersom man vet att man inte har något. Egentligen vet man att man inte har något, och det är ett skydd för lilla hjärtis.

Gråter osv

   Vill gråta för att jag inte är den del av amfora längre eller ens ett minne bara ett namn typ. För att man inte kan förklara hur mycket de givit mitt hjärta, genom alla tio fucking år vi haft (haha det är så sjukt lång tid). För att man ska bestämma om sitt liv. För att jag bara tänker på taxikarl, till och med när jag sexhånglar på bmbs terass (skäms.) så tänker jag på taxi när jag går över gatan tänker jag på taxi för jag är så himla dum i huvudet. För att livet går för fort för mig. För att livet är sämst och jag sover själv och ingen fulsjunger Håkan med mig. För att allt blir ganska ensamt ibland.

En thatcher med avokado och john cusack

   Det här med att jag inte vet vad jag känner om Margaret Thatcher. Ja, som den socialisten jag är (p-gubbe på det) borde jag hata henne. Som den starka-kvinnor-älskande persikan jag är så dör jag av hennes power. Och som den personen som saknar patos hos människor, och framförallt politiker, som jag saknar så måste jag älska henne. MÅSTE MAN VÄLJA KAN MAN INTE FÅ ÄLSKA OCH HATA ALLTSÅ. Åh. Hur kan en människa vara så mångdimensionell som alla människor okej förlåt.
   Är i John Cusack-mode. Ska kolla på ännu en film med honom nu. Bara för att. MOAHAHAH. Och sist men inte minst: avokado. ÄR. LIVEEEEET.

I en babes ära

High Fidelity (2000)

Rob: The other girl, or other women, whatever. I mean, I was thinking that, they are just fantasies, you know? And they always seem really great, because there’s never any problems. And if there are, they are the cute problems, like we bought each other the same Christmas present, or she wants to see a movie I’ve already seen, you know. Then I come home… and you and I have real problems, you don’t want to see a movie I want to see, period… I’m tired of the fantasy, because it doesn’t really exist. And there are never really any surprises, and it never really… 

Laura: Delivers? 

Rob: Delivers. And I’m tired of it. And I’m tired of everything else for that matter. But I don’t ever seem to get tired of you, so…

 
   Det är något med den här mannen, sen alltid. Trots att hans lugg för det mesta är fucked up, still luuuv uuu.

Serendipity

   Alltså jag ORKAR INTE HINNA MED LIVET. Fucking skit jag måste hinna reflektera över saker samt plugga samt  ha premiär imorgon åååååhöööääääääh uääääääääh uuuuuuuuuh äääääääääh okej OKEJ?!?!?!??! Är inte seriöst panikslagen egentligen bara trött och irriterad och SÅG NYSS en film.
 
   Okej såhär är dealen. För en herrans massa tid sedan såg jag en film. Det jag minns från den är att Tjej och Kille var kära, de bäzade och hon slet upp hans skjorta så knapparna gick sönder och hon köpte en ny, Kille var douche men mindes inte varför eller hur bara att han ej var bra. För några timmar sedan satte jag på en film jag hittade på netflix igår, den verkade ha en nice handling om något feministrelaterat på något vänster, eventuellt, så jag ba VI KÖR. Samt att den hade Hugh Jackman och Ashley Judd (och jag minns att jag läst något feministiskt citat av henne om patriarkala strukturer på Kvinnohat så jag ba WUHUUU FEMINISTER).
   Jag sätter på filmen, Someone like you, och känner hur jag känner igen den. Och sen bäzar hon sin kollega (som har flickvän - nono) och sliter sönder knapparna på hans skjorta och jag ba DET ÄR DEN HÄR FILMEN DET ÄR DEN HÄR JAG HAR FÅTT FLASHBACKS TILL UNDER HELA MITT LIV DET HÄR ÄR THE ONE AND ONLY FILM. Sen känner jag igen en massa fler saker som jag behövde påminnas om. Förstod såklart inte filmen när jag var liten för den handla om -för ett barn - komplicerade teorier om män och kvinnors natus och. Så. Vidare.
   Jag blev inte klokare. Eller okej då. Pytte kanske? Hon sa något i stil med "Om det är så så betyder det att män inte lämnar kvinnor, män lämnar mig" och Hugh Jackman ba "jag vet, jag vet hur det är. Det kanske är därför vi försöker hitta andra svar" och jag ba står där och hänger tvätt och ba "jaha tack ödet jag förstår vad du vill ha sagt *dagen efter att jag såg Serendipity*".
   Serendipity är för övrigt KUNG så gosig film. Den där John Cusack...... Det var allt. Hejs
 

 

Återkommande Återkommer återkommer

   Ha ha angående det senaste inlägget jag skrev på morgonen med alkohol i kroppen: :P. Så. Det. Kan. Gå. Ojojoj.
   Nu sitter jag här och försöker skriva loggböcker på möten jag inte minns med min bästa playlist i bakgrunden (den har fårr stor addition av Håkan åh så babe) och med endast andra, irrelevanta saker i hjärnan. Överallt i hjärnan; ingenting om loggböckerna. Det här med att släppa taxikarl blablabla bajs och så vidare. Det här med att min liv är så himla oromantiskt så jag fyller det med romcoms och Frank Sinatra och Håkan och Kärleks Playlists istället. Det här. Aja. Tragiskt det lät. Det är inte så hemskt som det lät. Yolo. Hejs så länge

RSS 2.0