mhm

   American history x på tv nu. Känner spontant hur min människorädsla och hat växer. Är så rädd för hur människor kan låta sig manipuleras. Det är så läskigt. Har så ont i magen nu.
   På en annan, gladare, note så köpte jag GLITTERBYXOR IDAG jao. Ny jacka och ny tröja också. Bra dag, pank dag. ska imorgon betala för 300 kr sprit och okänd summa för mat. Men YOLO det är bara nyår en gång om året. Ska ha allt det nyinköpta på mig imorgon samt något mer dum dum dum dum.
 
Här är lite glitterbyxa lite gosjacka och lite ny halsduk samt röda doc's i bakgrunden.

motvillig instabil obekant avskalning

   Vet inte vad jag ska ha på mig på nyår åh är så trött mitt hår är inte ens långt andreas kullberg är det bästa som har hänt världen jag behöver absolut ingenting mer i livet än hans röst helt allvarligt jag skiter i allt i alla hans röst är det finaste jag varit med om i kombination med att man vet hur han pratar samt vad han utstrålar. Ja det där med hans utstrålning går då inte att sätta i ord skrift bokstäver eller dylikt nej absolut inte absolut inte men den finns där man måte uppleva den för att förstå alltså jag är så trött borde sova för en timme sedan buhuhuhu men livet på natten med vintern och rösten som är hans (från spotify obs inte i r l) är så fint så där vackert som livet har en vana att inte vara men så är det lite så nu åh dör verkligen hela vägen in i min benmärg mitt hjärta min hjärna mitt allt av hans röst klarar inte av kan inte hantera.

Once in a life time eller om man vill; ca aldrig någonsin sedd händelse

   Hittade just Andreas Kullberg – Someone Not Me. Dör dör och åter dör mitt hjärta brister allt försvinner det är så fint.

Har suttit för höga förväntningar, det kan aldrig lämna min tanke.s

   Och en fågel som sitter på en gren, och sjunger, är plötsligt försvunnen utan att du ens hörde den. Utan att du, utan att du ens hörde den.

Uoh oh oh

   Blev vimmelkantig av att läsa snyggkarl-inlägget från altanen med Håkan Hellström i bakgrunden. Vimmelkantig och skakig. Detta är så konstigt. OBS lyssnade på "vi två 17 år" live från WOW 2010 så ganska moodyigt. I alla fall. Inlägget om snyggkarl. Mycket större än jag minns det. Mycket större än jag gjort det. Vet inte om jag känner så här för att saxofoner spelar Vi två 17 år på min spotify nu, möjligen, men skit samma.
 
    Alltså jag låg i hans knä och han höll mig lite lätt på magen, jag minns absolut allt jag just läste om nu när jag läste inlägget. Sedan någon gång hade han sin hand på min, som att vi höll hand. Som att vi höll hand? Det är fan stort? Vi är så lika. Blir lite emotianal nu då jag, tydligen, glömt allt som hände på altanen. Jag har faktiskt börjat ifrågasätta varför jag tyckte det var så fantastiskt, på senare tid, men nu vet jag varför jag tyckte det var så fantastiskt. Okej utdrag:
 
senare mumlade han något och virrade bort sig i en mening som slutade i frågan vad jag vill.
 

   VA ANALYSERAR JAG DETTA FÖR MYCKET, det är eventuellt möjligt att jag analyserar detta för mycket men vi är så pass lika, jag och han, att det är relativt ok för mig att dra slutsatser. Frågan "vad vill du?" är ganska tung i sammanhanget. Jättetung. Jag i mina super smidiga manors svarade att jag ville stanna ute. OK? Bra jobbat, Jessica. Skit samma. Blev bara lite rörd av inlägget, att något fint någonsin hänt mellan oss. För den kvällen var fan fin, det kan jag säga. Och massa kvällar sedan dess mellan oss har varit skit, men just den. Den var fin.
   En annan sak jag glömt var att någon bytt bakgrunden på hans mobil som låg inne när vi satt ute. Hen hade bytt till en blinkande hets-bakgrund i alla färger med texten "GICK DET BRA MED JESSICA" på bakgrunden. Dör. Så himla k r e j z y. Livet då. Hejdå puss och god natt
 

Man kunde låta tiden vara / det känns som andra sidan jorden / vi kanske hade alla svaren

   OKEJ NEJ huhuhu blev så där nostalgisk igen och började läsa gamla inlägg. Nu på en gammla, halv förglömmd blogg där senaste inlägget är typ två meningar om hur fantastisk taxikarl är. Skönt att jag inte är statisk i alla fall :) :P sedan hade jag också skrivit ett inlägg om när gistav var här och försökte hångla med mig. Det avslutades som följande:

han sa "en sak är säker, det här stannar absolut mellan oss". han kanske, förhoppningsvis, vågade blotta sig lite. han är svår å se för jag har ingen energi att anstränga mig. godnatt
 
   Alltså åh. När jag lyckas träffa mina känslor exakt i skrift så mår jag bra. "han är svår å se för jag har ingen energi att anstränga mig. godnatt". Det är jag. Skönt att jag vet det och kan skriva som jag är, ibland. Okej från annat inlägg!!!! Om snyggkarl och STF (buhu):
 
han tittar på mig så jobbigt studerande och fantastiskt ibland. [...] vadå dö och känna "holy shit" (10.46 in i filmen [om 500 days of summer] ) inför någon som säger att den älskar the smiths? det är ju helt ologiskt ÖVERALLT? (kan inte  srkiva ordentligt dså jag är onykter. orkade inte rätta denna parantes såd en vlev fel men jag rättar ttyp allt annat osm blir fel). [...] rakade benen i onödan. gjorde det inte för hans skull utan för min överlevnads skull
 
  Annat inlägg om dessa två:
 
i lördags kärade karl ner sig i henne mer eller mindre. då blev jag arg som en djävul, arg som jag inte blir, och tänkte "jaha han är en sån pojk. en sån som faller för lisa. en sån". sen insåg jag att vi drar till oss samma killar och alltså är jag i förlängning "en sån tjej". SÄMST INSIKTEN NÅGONSIN. [...] ett p.s. på detta är att hon och jag inte är samma sort. utan vi faller bara i samma kategori när pojkar faller för oss. men annars är vi inte samma, så det känns betryggande. för om vi hade varit samma hade jag, jag vet inte vad jag hade gjort, antagligen inte tänkt det här alls såatte. ja. d.s.
 
 
   Förstår verkligen inte att jag varit mer eller mindre crushig i denna kille sedan vi träffades första gången. Det är sjukt konstigt. Känner hur sjukt ohälsosamt det är att jag läser gamla inlägg om honom då kärleken bara skööööööljer över mig till honom men. Han är så fin. Och kanske inte, vad vet jag, vi känner inte varandra så bra. Minns inte vad vi sa för ett år sedan på min altan längre. Men det är ju inte säkert att han är bra. Han kanske är fett lam, bara att jag inte sett det än. Kanske är det så. Kanske inte. Jag kommer nog inte få veta. Puss och godnatt.

if you need somewhere to fall apart

   Okej saknar eventuellt festival LITE SÅDÄR lite. Kanske borde åka igen, eventuellt, om jag har någon gos som kan värma mig. Så länge är mitt kärlekssubstitut ordet "eventuellt" som kanske är det bästa. He he nej men älskar numera det ordet så lite kärlekssubstitut är det allt.
   Hetsar så mycket på bloggis att den blir ful men alltså bryr mig inte så mycket egentligen eftersom den är jag och jag är rörig (mindre rörig tackvare bloggen dock, tror jag, eventuellt). Tänker alldels för mycket på snyggkarl, helt seriöst i all seriöshets namn så tänker jag verkligen på hen för mycket. Vet ej hur detta ska avstyras, möjligen genom att inte vara hos manzi och hennes man på nyår då snyggkarl kommer vara där och slå mina förhoppningar, som alltid kommer hur mycket motvillighet de än får kämpa emot, ner i marken. Spelar ingen roll nu. Tar nyår som det kommer. Önskar att jag kunde vara överallt på nyår. Men tänker inte vara en av de som går på stan och, väldigt melodramatiskt, berättar för sina vänner om hur jobbigt det verkligen är att ha så många fester till nyår att man liksom inte kan välja. Och försöka låta genuint bekymrad men misslyckas fatalt. Det tänker jag inte göra. Jag chillar. Ska vara med bästa SHIT HAPPENZ på nyår och äta middag och dricka sjukt mycket sprit så vi alla dör och sedan, sedan får vi se vad som händer. Kanske händer inget pojkrelaterat mot alla samhällets förväntningar på alla happenings någonsin. Kanske händer något pojkrelaterat. Vi chillar. Just nu i alla fall. Varsågoda för nu återupptäckte jag photobooth:
 
 
  Mina armar ser lite läskiga ut på vissa bilder men alltså det får ni ta. FISKPUSSKRAM
 
eNgOSIGlÅT

Massa bajsprat som vanligt

   Hej. Hejhej. Endast hetsinlägg här på senaste hahahah. Det är ok. Löv ze blogg anyway. Jag är sjukis. Jobbar ändå. jobbar hela tiden. Går in i saker, dör, men jobbar. Hostar och snorar. Och jobbar. Det är kul att få känna sig som en tvättäkta krigare en liten stund.
   Detta skrev jag... igår? Möjligen. Är lite halvdålig på det där med att avsluta inägg. Sedan jag skrev det så har jag varit på gosteater, gosmiddag och julfest samt sovit i en hemsk bäddsoffa. Det var kul, gosigt, tråkigt, fint, skäggigt, bra. ALLTSÅ vet ni ens att jag blev utbildad i hur man kliar skägg rätt igår??? BÄSTA EVER? Två skäggiga ba : du är inte så bra på å klia skägg. Jag dog av identitetskris över att jag är dålig på skäggrelaterad sak. Blev sedan lärd i skäggkli. Kände mig bra igen. Mhmm. Skoggsis är för övrigt världens mysigaste och jag miss dat ass men vaskamangöra när det aldrig varit ens eget ass. Vad. Ska. Man. Göra. ? Fortsätta dö över hans fina blickar fina skägg fina allt. Hejdå nu ska jag jobba.
 
   Tanke: Ebbot är som Di Leva fast coolare och riktigare. Ebbot <3 OMG FLASHBACK, har inte någon någon gång sagt till mig att jag liknar honom? Elakt. Och att jag liknar Ola Salo? Snällt. Har nu, äntligen, fått höra att jag liknar Laleh också. Ohoh :') Förutom Sibel och Gina rå. Hehehheh. Detta med look alikes är kul tycker jag. 

:)a

   OK HEJ blir lite upprörd och ledsen över alla äckliga partyhens som ba ME MYSELF AND I LIVING LIFE PARTY PARTY SEX SEX och man ba USCH. Men alltså jag bryr mig i vanliga fall inte eftersom jag inte umgås med såna människor och därför inte behöver varken tänka på de eller deppa över att de existerar. Nu råkar det dock vara så att jag har en del sådana där mysisar i min klass, och då blir jag bitter.
   Vad en hen just twittrade: Kille igår kväll "zack efron har så fina havsblåa ögon" efter de berättade han hur snygg efron är. Bi??
   JAMEN SNÄLLA JAAAA SNÄLLA bygg på alla stereotyper och normer snälla gör det stoppa evolutionen snälla bara var så himla fantastiskt idiotisk. För det första :) efron har fan asfina, havsblå ögon tycker jag ockå. Straight?? För det andra :) jag avgudar oändligt många kvinnor och är inte automatiskt bi/homo för det, vem bryr sig? KAN MAN BARA TYCKA OM FOLK MAN VILL LIGGA MED? Vad spelar något ens för roll låt folk älska bara MVH hippien. Helt seriöst om jag skulle ba "Megan Fox har så snyggt röda läppar hon är så snygg hennes kropp tatueringar osv osv osv" skulle ingen bry sig. Alla, inkl partyhen som skrev tweeten, skulle ba "jaaaaa ellerhur fett orättvist".
   Fattar INTE hur man kan yttra eller tänka något så hjärndött som den aktuella tweeten just nu. VARFÖR reflekterar eller analyserar folk inte över någonting över huvud taget? Varför är alla hjärndöda? Varför finns inte en vettighets-spruta som folk kan få för att sluta vara idioter?
 
   Vad en annan hen i min klass yttrat under religionslektion när läraren läste krönika skriven av Jimmie Åkesson där han pekar ut islam som det största hotet mot oss sedan andra världskriget ( ":)" ). "Ja alltså jag håller med i en del punkter som SD har men jag skulle inte rösta på dem". JAHA men alltså jag blir så himla arg på det där. "Alltså SD tar upp en viktig fråga!" NEJ DE TAR UPP RASISM SLUTA VARA HJÄRNTVÄTTADE BÖRJA ANALYSERA BÖRJA TÄNKA SLUTA VARA DÖDA FISKAR ahha omg hård jag var där men blir så arg. Jag orkar inte ens gå in på detta med SD och den lilla icke-rasistisk-manteln man tar på sig där det står "SNART FÅR JAG VELL INTE ENS TYCKA OM SVENSKA KÖTT BULLAR I MITT EGET LAND LÄNGRÄ" eller dyl eftersom man känner sig så himla kränkt av att SD får skit när de yttrar rasistiska saker hit och dit. Jag orkar inte skriva om det här. Men jag ville bara säga att jag blir så himla arg. Och trött. När folk helt och hållet saknar en analytisk förmåga. Snälla utveckla en hjärna. Tack på förhand.

Alltså en massa ran dom grej s jag skrev igår??

   Anmärkning som jag ser när jag läster lite blogginlägg; när jag har "identitetskris", som nu, ställer jag frågor om allt till allt angående allt.
 
   Älskar mig själv lite för att jag skrev "jaaaaag viiiiiiill inteeeeee varaaaaaa ennnnnnn braaaaaa määääänniiiiiiskaaaaaaa jag vill bara vara en självisk bajskorv som skiter i andra HAHA SKOJA då skulle jag ju vara en moderat och hata mig själv." hahahhahha så jävla rolig ok älskar alltid mig själv. Men åh är så himla glad att jag gör det. Tack mamma (OBS helt seriöst tacksam för bra uppväxt).
 
   Kul grej: Jag innan lovet "okej nu på lovet ska jag gå på friskispass EVER Y DAY för nu har jag ju faktiskt tid!!!! Jag lovet: jobbar varje dag från 14-22.40. Går på någon festlig tillställning 22.40-02.00. Däckar i min säng. Går upp 11.30. Äter frukost, tar ut hunden åker till jobbet FÖR JAG BÖRJAR JU FAKTISKT KLOCKAN TVÅ. Hahhahahahah ingen tid in life. Dock är arbetspass på 9 timmar som ett träningspass så det är väl ok. 

INFLIKNING

   Får jag bara säga en sak om min gamla bästa vän. Det är synd att hens svenska har blivit hemsk??? Alltså. Jag vet inte varför jag får ont i hjärtat, typ, av dålig svenska när min inte direkt är dEn BäStA pÅ jOrDeN men hon särskriver och skrev ex. mästerverk med ä. Alltså, mästervärk. MästervÄrk. Kan ju vara så att jag saknar hen och att det är därför jag anmärker på detta, säkert är det delvis så, men också; det stör mig sjukt mycket. För hen var alltid duktig och bra i skola, smart osv så som man måste vara (""""") och nu ba; YOLO supasupasupa särskriva felskriva pussmunna be krejzy. Ja. Det var bara det.

Jag vet inte vem jag e, men jag vet att...

   ...Jag har en identitetskris. Snyggkarl är gosegos och jag tycker så mycket om nu när han vågar prata med mig. Taxikarl är världens största idiot och jag är så arg på mig själv som någonsin trott annorlunda. VÄNTA NU, ingen har bara en sida??? JAG VET. Men jag undrar bara lite i förbifarten; berättar han om sitt liv för alla sina haff? Pratar han ens med sina haff? Har han glömt mig alt. tycker jag är SJUKT ovärd? Vad tycker han om mig? Jag hatar honom? VÄNTA NU, det säger du om alla dina haff - att du hatar dem. JAHA ja men det gör jag väl men skit samma jag kan väl låtsas. Blev dock sjukt ledsen idag när det slogs i mitt ansikte att taxikarl inte alls är den jag önskade att han var, i mitt huvud, den jag byggt upp att han är. Han är något helt annat och mycket sämre, det är tråkigt sorgligt bistert och lite patetiskt för oss bägge.
   Snyggkarl börjar dock vända om till en gosegos som pratar med mig och säger gulliga saker (det gör han alltid men men tok) och inte är så jävla lam längre. Det är skönt, kul. Hoppas det håller i sig. Hoppashoppashoppas. Och mannen mannen, taxikarls bästa vän vars efternamn slutar med ett löv nej inte ett löv - ett BLADh. Han är också fin, känner igen mig och är fetsnygg.
 
   JESSICA, varför skirver du bara om killar? Är ditt liv inget mer? Är du inget mer? Jo. Men som sagt, har något av en identitetskris just nu. Så. att. e. Ja. Då kan det bli så här. Godnatt :)
 

Nu ska jag, på riktigt, sova.

   Fråga; varför ska du få någon att älska dig om du ändå bara lämnar den och glömmer den sedan? Utan adjö, förklaring eller avslut? Det är ingen pik, ingen hint, ingen antydning på något sätt - jag bara undrar helt genuint. Är det för att få någon slags bekräftelse? Om att du är en bra person eller en älskvärd person? Jag bara undrar. Godnatt.
 
 

tokitokitoki

   Är så glad att alla mina toktankar har någonstans att ta vägen. Tack bloggggeeeeennnn. Samt, detta (från gammalt inlägg):
 

 
   Blir tok-sentimental av att sitta och läsa gamla inlägg. Jag har ju mina fina stunder när alla hjärnceller jobbar ihop. Jag har mina andra stunder också men skitsamma.

GOD JULiz

   Sitter här och hostar i min säng fullt påklädd med halsduk och allt (OBS min indian-halsduk jag hade i sommras under den tidens sjukcrash). JAG FATTAR INTE VARFÖR JAG ALLTID BLIR SJUK SÅ FORT JAG BLIR LEDIG jo det gör jag men alltså *denial* kroppen är lite knäppis den. Men jag skall jobba hela veckan så tänker att då kanske min kropp blir frisk igen. Ledig = sjuk, krigar = frisk. Så att e. Imorgon är det juldagen också så det ska ju tydligen vara fetaste festen på året.
   Var assnygg ikväll. Grät typ hela kvällen pga diverse anledningar så det var ju ovärt samt inget eventuellt haff fick se mig. Man är ju bara snygg för det andra könet. Så ni vet, om ni inte förstod det redan. Fick Flodhästen av Stephen Fry och Vita Kränkta Män så det var fint. Fick en massa annat värt också. :''''') mor min känner mig.
 
   Nu ska jag fortsätta se HIMYM och kurera mig alt. dö. PUSS OCH KRAM GOD JUL
 

Kunde kanske inte sluta eller låta bli / faller tillbaka i gamla vanor

 
 
"I wait for you, I watch for you. My whole life is you. I can't breathe because I'm waiting for you. You own me, you control me, I belong to you."
 
 
"I love you. I'm in love with you. I can't breathe without you. I wait for you, I watch for you, I exist for you."
 
 
 
"What do you want me to do, Liv? Tell me what to do and I'll do it." "Let me go." "Anything but that."
 
 

"We're just us. One minute, for one minute, just stand here with me."
 

 
"Liv?" "No, pretend I'm somebody else. Somebody you hate. Hang up." "You hang up."
 

 
"You must really hate me. For falling in love with you."


“I exist for you.”

   ALLTSÅ hetsuppdateringen som varit idag men jajajaja. YOLO. Scandal är så sjukt jävla bra??? Är så kär i Olivia Pope + Presidentis Fitz. Deras kärlek. får. mig. alltid. att. dö. och. gråta. Kerry Washington och Tony Goldwyn heter de. Ok *kom ihåg*. Han är så himla gud, har tydligen regisserat gammla Grey's avsnitt? BABE!!!! Saknar britten i serien dock. Sämst att han förstann :'''(
 
 
   Min kärlek är på nästan samma nivå som min kärlek till Bones och Booth. NÄSTAN. Men alltså. Dessa två i klippen. Jag vill dö. Deras "one minute" är kanske det enda jag vill från mitt liv när jag dör. Även detta: http://www.youtube.com/watch?v=h817z6UnSmY. Vsg Godnatt :)

DETTA

Jag tror att jag är mera kär i kärleken i sig än i dig, förlåt. Men det sitter mest i skallen.
Jag tänker, grubblar, velar mer än känner, längtar, trånar och går åt. Är jag hjärtlös och förfallen?

Vi petar sönder allt och tappar allt vi nånsin kunnat nå, tills bara skulden gör oss två. Det är bara tur att hjärtat klappar, ändå.

Dagen går, det mulnar strax, jag tror att det är dags att gå på fest, vi måste göra nåt åt ledan. Vad var det som gick snett, vi gjorde rätt och nu gör vi fel i ren protest... Har vi nött varandra redan?
Vi lever sönder samma dagar, vad ska vi prata om idag? Var det du som blev som jag?

Alla ögonblick vi jagar, för att vara nånting mer än bra att ha. Stjärnor glittrar vackert och det vimlar av passioner kan det tyckas. Men inga stjärnor, inga himlar över dom som inte lyckas.

Jag tror att du har fastnat mer för tvåsamhet som grej än för mig, trots allt.
Det är så skönt när allt fungerar... Det skulle varit vackert, starkt och varmt men det känns fult och kalt och kallt, det är så trist när allt stagnerar.
Och ingen vill förlora, vara den som fick ett tack. Vara den som inte stack när tankar blev för stora, och sprack.
Det var jag med allt mitt snack om större ensamhet och plats att tänka på. Det var du och dina vänner.

Jag tror att jag är mera kär i kärleken i sig än i dig, hurså? Det blir fel hur man än känner.
Det är så konstigt att försvinna, det känns så dumt att stanna kvar, så befängt att leta svar.
Finns ingen eld som orkar brinna, inga röda mattor och ingen stolt fanfar.

Men stjärnor glittrar vackert och det vimlar av passioner kan det tyckas. Men inga stjärnor, inga himlar över dom som inte lyckas.

Som en skymt i varandras blickar, innan allting faller loss.
Som ett konstgjort litet bloss.
Som en pacemaker som tickar, för oss.


You're from the 70's but I'm a 90's bitch

   ALLTSÅ
1. Jag vill också ha sånt där fult jävla underbart dösnyggt lilaröttmörkt läppstift alla har just nu? SÅ SNYGGT? VILL DÖDA? SKULLE JAG ENS PASSA I DET? SÅ MÅNGA FRÅGOR?
2. Jag orkar INTE INTE INTE INTE läs INTE med drama på juldagen. Min enda lediga tid ska spenderas med skratt feelgood lyckorus YOLO och ev. hångel och absolut inte drama under några omständigheter. OBS tillfällen då drama kan förekomma är när jag ska vara En BrA vÄn och lyssna på någons fyllesorg och jaaaaag viiiiiiill inteeeeee varaaaaaa ennnnnnn braaaaaa määääänniiiiiiskaaaaaaa jag vill bara vara en självisk bajskorv som skiter i andra HAHA SKOJA då skulle jag ju vara en moderat och hata mig själv.
3. Fågeln som vrider upp världen är så fin bra bäst fantastisk men jag har ju för fan läst slutet på WIKI för att kunna skriva klart uppsats om boken och stampat alla mina principer till smulor. Åhnej. Den är fantastisk ändå men jag är tragisk.
4. En skäggig man svarade på en tweet jag skrev när jag citerade honom idag. Jag blev glad för jag fick ":)" av skägg. Så. Att. Eh.
 
   OBS!!!! Ang. 2, jag tror jag blivit gammal och så. Skit samma YOLOYOLOYOLO.
   OBS!!!!!!!! NUMMER TVÅ. Texten nedan på bilden. Så smart. Så bra. Så fantastisk. Så fulländad, är du Daniel Handler. ("Vadå Daniel Handler det står ju undertecknat med Lemony Snicket???" om någon någonsin tänker så i ett nedlåtande sätt kommer jag bränna hens själ med min blick (låt inte detta frånta texten denns bästhet)).
 

tanken blev förstorad

   Hej. Tänkte på dig. Tänker du på mig? Nej. Nej jag tror inte så många gör det. Nej. Men ler lite mot mig gör man. Kikar lite. Gosar lite. Inte så mycket mer. Jag tror jag förtjänar lite mer. Är kräsen har jag fått höra så vi kan säga att det är därför. Men jag saknar din närhet. Din värme. Din hud. Det är helt fantastiskt löjligt hur sådana småsaker kan få en att känna så mycket, att sådant kan få ens hjärta att slå så fort att man inte vet vad som händer.
   Egentligen saknar jag stabilitet. Du kan inte ge mig det, ibland tror jag ingen kan ge mig det. Ingen verkar ju visa sig frivillig heller så, mitt antagande kanske är rätt? Jag saknar riktningar. Och nu när jag är så rädd, så förskräckligt rädd, för framtiden och livet och så... då skulle jag behöva stabilitet och riktningar NÅGONSTANS. Samtidigt som jag aldrig någonsin skulle kunna svika mina principer eller så. Därför kan jag inte bara ta vad som helst med lite riktning. Det måste vara rätt också. "Jag tror att jag är mer kär i kärleken i sig, än i dig, förlåt" har Lasse sagt. Jag hoppas inte det är sant. Att det inte stämmer på mig. Vi skulle dock kunna vara bra tror jag. Oops nu sa jag något farligt. Så där kan man inte bara säga. Att vi skulle vara bra? Pffh vem vet (jag). Men egentligen vet inte jag - skulle det vara nära kanske jag skulle backa. Jag hoppas ändå inte att jag skulle backa. Jag tror på mig själv, litar på mig själv, jag skulle inte backa. Jag är bara van vid att vara ensam. Att ta hand om mig själv och ingen mer, ingen mer kan ta hand om mig som jag. Den illusionen lever jag i. Vet inte om den är sann. Saknar dig. Tänker på dig. Vill ha dig här. God natt. "Jag tror att du har fastnat mer för tvåsamhet som grej än för mig, trots allt"

Babbel om livet och kärlekar

   Hej gosebloggen. Hade massa att skriva. Har glömt allt nu.
   På sistonde har jag haft lite identitetskris över taxi-mannen. Lite nerver efter restaurangfesten. Lite bekräftelse av söt tjej på Pitchers som sa att jag var sjukt snygg ca 20 gånger och sedan sa att jag var den vackraste hon någonsin sett samt att jag såg ut som Laleh samtidigt som hon ursäktade sig för att det var knäppt att säga att jag var snygg så pass många gånger, och jag fnissade i ovisshet om vad jag annars kunde göra. Samt var full. Cissi kocken på Vardasrum sa samma sak och att hon skulle byta utseende med mig om hon skulle byta med någon. Jag fnissade då också. Tror folk säger att jag är snygg pga jag är lycklig och då blir man automatiskt snyggare. Så. Jag har deppat lite över att vara pojk-lös under vintern och tänkt på diverse karlar. Sven (sickan) höll min hand påPitchers samma kväll som gulletjejen pratade med mig. Det var tok för han släppte aldrig. Och jag ba VAD GÖR DU VET DU ATT JAG VAR KÄR I DIG HELA ETTAN ELLER SLUTA VARA SÖT men på utsidan spelade jag cool som vanligt. Vilket i vanlig ordning tolkades som hård. Jag har fått smeknamn på jobbet. Svampen är namnet. Jag suger åt mig alkohol som en svamp, är meningen. Ja. rå. Menmen. Det är väl YOLO. Imorgon är det julafton.
   Imorgon är det julafton.
   Nu är jag barnvakt hos Eddy. Fabbi vaknade och grät efter pappa så jag tog upp honom i min famn och pussade på honom. Satt mig i sängen och gosade med honom, klappade honom lite på rumpan och sen somnade han i min famn. En liten ettåring somnade i min famn. Åh vad mysigt det var. Har livskris över vad jag ska göra med livet. Bara så. Åh. Vill bara gosa sista tiden i skolan och ha en pojke att pussa på. GREJEN ÄR att jag nog skulle kunna ha gamla-karl. Om jag ville. Men jag tror inte jag vill. Jag är efterbliven. Vill bara hitta en snäll socialist som älskar jämlikhet och jämställdhet och gärna har skägg samt förstår mig. ÄR DET SÅ MYCKET BEGÄRT ELLER. Blir ledsen av att tänka på politik. Så himla ledsen. Vill ringa alla politiker och fråga "Hur orkar du? Hur orkar du se landets idiotism gång på gång i både val och uttalanden och ändå fortsätta föra politik? Hur går du inte sönder?" med gråten i halsen.
 
   Lena fick en julklapp av mig. Hon blev glad och ÖVERRÖSTE mig med kärlek. Det var sjukt. Hon både höll mig om midjan, gosade mig i håret, klappade mig på kinden och sa "JAG tycker också DU ÄR BRA!". Sedan avled jag av kärlek. Åhåhåh. Bryr mig ej om vissas reaktion "gud vad du smörar" pga jag menade allt av hela mitt hjärta och hela mitt allt. Hon är en såndär som ger mig hopp om människor. Tror att det är anledningen till att jag älskar henne så mycket. Samt att jag ser så mycket av mig själv och den jag vill vara i henne. Mvh narcissisten. Nej men.

Identitetskrisar som är taxi-relaterade

   OK hej VÄRLDEN. Ni vet hur jag hetsar över pojkar. Ja. Vanligt. Igår var jag hos nikki och gosade med livia + porris och så deppade vi lite över avsaknaden av fina pojkar som fattar grejen samt pussar på och gosar med en. Helt vanligt.
   För några helger sedan after workade jag på Folkets och skulle ta taxi hem sen. Gick till taxifickan. Jättefull. Okänd man frågade om jag ville åka med honom, jag sa visst - han verkade trevlig. Vi skulle åt samma håll och jag TROR att han kan ha hetat Martin. Vi pratade lite, åkta till giddegrillen för att hämta mat han beställt, han sa "kan vi inte bara åka runt lite det är så mysigt" och tog mig på benet. Inte så pass högt att det var opassande (OBS!). Jag sa att jag bodde typ vid klockartorpet och han sa att där bodde hans exfru. OK tänkte jag och fnissade åt livet då det måste innebära att han var gammal. När vi åkte frågade han vem vi skulle hem till och jag förklarade att var och en skulle hem till sitt. Han förstod inte. Jag tyckte allt var skojigt och droppade kommentaren "haha du trodde du skulle få ligga så får du inte det" och han förklarade att det inte alls var fallet och att jag nu förstört stämningen. Jag skrattade och fnissade och var allmänt jättefull så åkte vi hem till mig och stannade vid vår villa. Han frågade, chockad, om jag var gift men jag skrattade bara och frågade hur mycket jag skulle betala. Han var tjurig och sa "ingenting, du har förstört stämningen, gå bara" men tog tillslut en hundralapp varpå jag gick ur bilen. Innan jag stängde dörren mitt i skrattanfall pga situationen ropade jag "men haha!! Kom till vardasrum!! Kom till vardasrum, jag jobbar där!!", stängde dörren och sprang in. Släppte det som ett roligt avslut på kvällen.
   När jag skulle jobba torsdagen efter fredagen detta hände så satt han där. Vid ett fönsterbord. Jag fick paniattack och sprang runt som en galen höna och gömde mig mest i köket. Min chef skämtade att det kanske var bord fem ;););););) och det var det ju såklart. Jag var lite osäker på om det var han men så hörde jag hans röst och såg hans profil. Då blev jag panikslagen igen, mest för att jag antagligen är ungefär 100 år yngre än han trodde och det kändes jobbigt. Kanske har ålderskomplex också. Tillslut gick de och jag kunde andas som vanligt, pulsen lugnade ned sig och jag började jobba på riktigt. Puh. Nu behöver jag i alla fall inte se honom igen.
   Idag satt jag på bussen hem och åkte förbi stoppet på Vargbogatan som vanligt. Där gick en man med två små barn, runt 2-3 år. Jättegulligt. Sen slår det mig att "juste. Taxi-mannen sa ju att han bodde i ett radhus där inne!". Sen ser jag pappans profil. Sen slår det mig "jaha, det där är taxi-mannen". Och jag slutar ungefär andas. Det var alltså taxi-mannen som gick där nu med två små, söta barn. Samma kille som hade tagit taxin till Gideonsberg för att köpa kebab? Samma kille som tagit mig på benet och frågat vart vi skulle äta. Samma kille som dykt upp på mitt jobb. SAMMA KILLE SOM NU GÅR OCH FÖRSIKTIGT HÅLLER TVÅ SMÅ BARN I HÄNDERNA SAMMA KILLE. Hej identitetskris. Hej jag höll på att ligga med en pappa???? Hej identitetskris. Hej snygg-karl hamnade i alla fall i skymundan nu. Hej det kom något bra ur denna upplevelse i alla fall. Och en identitetskris då. Som att jag inte hade nog sånt. HAHA livet. Hejdå. Ville bara ösa ur mig.

boys boys boys

   Hatar egentligen texter som "A boy who: does this and this and bäzes you" pga så löjliga. Men idag hittade jag en jag gillade delar av. Detta saknar jag i mitt liv:
   En kille som:
- skickar sånadära gosiga sms som man blir så lycklig av att man INTE KAN låta bli att le. Jättefånigt men lyckligt.
- kysser en på nacken
- pussar en var som, läppar hals nacke skuldra spelar inte ens roll bara pussar.
- säger vad han känner
- du kan vara uppe och prata med hela natten
- är söt
- ler fint
- gosar med dig
- promenerar med dig
- skrattar med dig
- kramar dig så hårt att man aldrig ens behöver släppa, egentligen
- tittar på dåliga och bra filmer med dig
- lagar mat till dig
- man kan ha fredagsmys med
- jag kan gå på bio med
- har skägg
- EN KILLE HELT ENKELT
- ger mig det nedanstående
   
 
Nä jag är inte kräsen eller har höga krav på något konstigt plan. Var har världen fått detta ifrån =)

Hej bloggish

   Hej bloggish.
   Hej.
   Har varit på bal ikväll. Det var ungefär 20 000 gånger roligare än jag trodde det skulle vara. TJUGOTUSENGÅNGER. Har en ny kärlek i livet, har fått hundra nya kärlekar i livet denna helg kanske. Resultat av YOLO-ness som tar över mitt liv. Har sovit 2 timmar på de senaste 40 timmarna. Druckit sjukt mycket alkohol (SJUKT) och dansat som aldrig förr - helt seriöst, det är inget jag bara säger. Och det är tisdag? Så himla konstigt haha. Att festa söndag måndag. Jaja så ärde att vara YOLO. Mår bajsigt nu men alltså det var så värt det. Och så fick jag skjuts hem ikväll av min goseväns papa vilket gjorde mig lycklig i hjärtat. Ni vet när småsaker underlättar livet så man suckar lite av värme. Ja exakt så. Nu ska jag berätta om diverse pojkar från helgen.
 
   Snygg-karl. Gosegosegose. Men det går ju inte. Ellerhur? Nej sa ju det. Ursäkta har jag crushat på denna pojke sedan vi först träffades för ett och ett halvt år sedan eller? Ja. Ja det har jag. Utan större avbrott. MEN VA SKA MAN GÖRA DÅ! Usch blir så trött på mig själv men när det händer fina saker. Trots att de händer ca aldrig (en gång i halvåret MAX), när de väl händer blir jag så lycklig i hela hjärtat att det nästan, nästan är värt å vara dryg resten av tiden. Ja. Får väl se vilken vägg den vägen leder till.
   Folkets-karl. Ingen riktig karl men han blev väl en ändå på NÅGOT VÄNSTER. Snygg. Man. Har typ ej pratat med mannen endast spanat på honom sedan första after worken på Folkets. Vaskamangöra. Mer awkward var det igår på personalfesten när min chef sa till honom att "jag skulle kasta min bh på honom och haffa". Men men. Eyecandy i alla fall.
   Gamla karl. Har börjat höra av sig igen. Mycket. Det är ju lite tokigt och ovant men jag tycker så mycket om honom ändå. Trots att han legat med min klasskompis vilket är sjukt konstigt. Menmen. Vaskaman göra, liksom? blöblöblö.
   Marshall. Haffa guzz på balen, lyfte upp mig to the skies (skoja) och det var så länge sedan jag blivit uppburen att jag trodde jag skulle dö. Ville bara skriva detta för att det ej ska förglömmas.
   Arinas vals-kille. M-hm. Vad jag och hon gjorde hela kvällen: dregglade efter denna kille. Helvete så snygg, vill dö. Sedan tände han min cigarett efter balen och mitt hjärta kanske hoppade över några slag. Det är väl en dröm jag haft som gick i uppfyllelse (scenariot: "har någon tändare" *snyggaste personen svarar* "ja absolut" *tänder cigaretten jag har i munnen*). Så. Jävla. Snygg. Är inte van vid snygga killar i min ålder, speciellt inte killar som har annorlunda klädstil än resten av världen. :') hans kläder påminner om snygg-musikern. Just saying.
 
 
   Alltså natten söndag/måndag (eller ja, morgonen) så åt jag och Nikki rostade mackor med brie ost till fyllekäk. Bästa fyllekäket jag någonsin varit med om. När jag sedan vaknade efter två timmars sömn klockan 07.00 på måndagsmorgonen kom hennes katt och gosade med min fot. Sen la han sig på mig. Mysigaste någonsin. Har blivit kattgalen UNDRAR VARFÖR haha nej men alltså katter är bäst, djur är bäst. Det var det jag kom på nu. Snyggkarl skadar ju mig genom att jag tänker på honom i x antal dagar efter att han gör något av sina utfall. Som övernattningen i fredags. Men alltså. Jaja. Gosnatt!
 

För dig

   Jag var och köpte en kostym, till min egen begravning. Jag tänkte nånting enkelt och ett svart paraply, ingen fluga vid halsen, ingen blomma vid bröstet. Det där morsgrismodet nu.. är så att man kan spy
   Ska jag dö, ska jag ha levt och inte bara hukat mig för världen
   Det var väl vad vi sa. Det var väl vad vi sa?
   Så vem var han, han i kistan med alla rösterna i huvudet? Vid de stimmiga borden sa han knappt ett ord. Jag gick och satte mig längst bak på ceremonin, eller om det var teater? Hela tyngden av ett laddat liv.
   Tre lätta skopor jord.
   Ska jag dö, ska jag ha förstått, och kanske vandrat några gator i Venedig.
   Bara du och jagBara du och jag.
   Och där satt hon som höll mig vaken många nätter, mest om hösten. Synd att jag aldrig var hennes typ, för hon var min. Och så långt mitt hjärta räcker, två rader av dom närmsta, en lucka i ett pussel där mitt hjärta passar in.
   Får jag leva tills det räcker, ska jag säga er hur mycket ni betyder
   Jag hörde vad ni sa. Jag hörde vad ni sa.
   Jag var och köpte en kostym och ett svart paraply Ring ut, ring ut det gamla, nu går det som det går.
Jag var och köpte en kostym.

HETS

   1. Innan jag börjar skriva livet på en pinne som jag är så duktig på (alltså att fånga livet i min blogg) så måste jag bara säga. MIN GOSECHEF TYCKER OM MIG tror jag hoppas jag tror jag OCH GILLADE JUST EN BILD PÅ MIG PÅ INSTAGRAM. Bilden var så här ful : 
Och texten var: här ligger väl jag i min lilla jobbskjorta å skrattar pga så trött att jag ej kan röra mig #SMYGREKLAM
   2. På en instagramrelaterad punkt så gillade snyggkarl en bild malin la upp på mitt ansikte. Bilden var så här ful:
 
Och texten vad: Mitt i en hetsig kattdiskussion
 
   Ja. Recap på mitt liv: efter min gosechef + min utgång så är vi vänner tror jag. Hon är nog lite av min gurlcrush som jag säger hela tiden samt bäst. Igår var jag i Stockholm och hälsade på ABC gruppen med kåriz, det var kul och nu vill jag jobba där pga tycker om grunderna i företaget. Typ. När jag kom hem från stockis träffade jag Malin och söp henne under bordet :) det var också roligt. Vi pratade och skrattade och gosade på Pitchers, sen gick vi till Bill o Bob och gosade, skrattade lite mer. Träffade alla människor jag känner  (skoja men typ) på stan då det var lördag och Då Är AlLa UtE och en viss idiot försökte kyssa mig. Igen. Det var otrevligt och jag kände mig elak som dissade ett helhjärtat initiativ då initiativ enligt mina principer är bra och dissning av de dåligt. Men vaskamangöra. Så då sprang jag därifrån och pratade med KANSKE VÄRLDENS SÖTASTE KILLE som jag trodde var för cool för att prata med mig. Men han kom till och med ihåg vårt förra samtal som varade ca 3 minuter om att vi bägge två hade vinröda Dr Martens. Då blev jag glad.
   När allt stängde och bussen skulle gå bestämde jag och min YOLO-spirit oss för att inte åka med bussen utan gå hem till rolig vän 1 med rolig vän 2 och kolla på Bridget Jones. Det är olikt mig men ibland tar väl YOLO-spirit ba over :P Så vi promenerade hem till hen samtidigt som Viktor kastade sig i snöhögar och låtsades att ha var en superhjälte medans jag sprang runt som en höna och ba "slutaaa du får snö överallt du kommer bli sjuk du har inte ens vinterskor på dig herregud du har snö överallt du kommer bli förkyld slutaaaaa!!!!!". So much for YOLO-spirit, men herremin den kan ju inte ta över hur mycket som helst? Det måste finnas gränser :P Ibland YOLO, ibland inte. Och min YOLO-kvot var redan fylld av att jag missade bussen med flit. So badass so hardcore.
   När vi kom hem till rolig vän 1 med rolig vän 2 kollade vi mycket riktigt på Bridget Jones och drack blåbärsté. Det var gosigt då jag inte umgås med dessa pojkar själv, någonsin. Så det blev ett äventyr. För mig. Sen sa vi godnatt men låg och pratade i två timmar till tills klockan blivit ca 6 på morgonen då alla somnade. Som ett riktigt slumberp a r t e y nivet när man var liten.
   Mindre roligt var livet idag när jag skulle jobba och hade panic över att åka hem/vara ofräsch/allt. Jag började jobba 13.30. </3 Slutade med att jag gick upp 12 tsm med rolig vän 1 och 2, sedan åt vi god frukost och kollade på Muskhjälpen samt Emil i Lönneberga (BJÖRN GUSTAFSON OCH ALLAN EDWALL ÅHÅHÅH). Sedan krigade jag till jobbet mot livet, i smink jag sovit på (på ansiktet) och kom 10 min sent. Min första försening. Det kändes DÅLIGT.
   Och nu är jag död :) Hejdå godnatt snyggkarl är gosig men jaja vad ska man göra

Barn

   När jag ändå håller på och köttar min blogg och återpublicerar alla texter och bilder... så vill jag bara uppmärksamma den här bilden igen.
 
   Jag såg den i någon slags superversion av nya testamentet som typ bara bestod av bilder, på en religionslektion. Jag önskar att jag var religiös, lite. För då skulle jag kunna tro att pojken på bilden, den lilla killen det de lyckliga (så himla lyckliga) ögonen kommit till himlen. Att han var lycklig. Med sina älskade. Men eftersom jag inte riktigt är religiös och inte kan bestämma mig för vad jag tror händer efter döden, vilket ändå är logiskt då ingen vet säkert (haha okej ja) så dör jag varje gång jag ser hans fina, glada ansikte. Alltså mitt hjärta går verkligen sönder i tusen bitar och jag vill bara lägga mig på golvet och inte finnas. För man känner sig ganska värdelös när man gråter över en pojke och hans liv men ändå inte gör särskilt mycket för att hylla vad han gjorde. 
   Förstår ni ens vad som står där? Den här lilla killen (jag säger lilla killen för han var så himla liten) var barnarbetare men lyckades sprida till världen; köp inte mattor knutna av barn. Alltså det är ganska stort att göra innan man ens har fyllt 12. Och sen dödar någon pojken. Jag vet att det dör hundratusentals barn i världen varje dag, men låt mig bara för en sekund bara bryta ihop lite över en enda pojke.
 
   Kollade upp det lite mer nu, det verkar som att han dog 13 år gammal (eller ja, beroende på när på året Iqbal var född, han var född 1982 i alla fall). Han började jobba som skuldslav när han var fyra år. Fyra år. Fyra år gammal. Inte ens förskolebarn i Sverige, dagisbarn. Fyra år gammal började Iqbal jobba med att knyta mattor. Skuldslav innebär att han betalade av en skuld. Skulden var för en operation hans mamma gått igenom, eller ett bröllop hans bror haft, eller medicin hans bror behövde - olika sidor säger olika saker men detta är i vilket fall oväsentligt - skulden motsvarade ett hundra svenska kronor och hans lön låg på några ören.
   Så den här pojken börjar jobba, återigen säger jag, fyra år gammal. Olika saker säger olika, återigen, om hur han slutade skuldslaveriet. En sida säger att han blev befirad av Skuldslavarnas befrielsefront, en annan säger att han rymde (andra gången lyckades han, första gången blev han tillbakaförd) och senare slöt sig till Skuldslavarnas befrielsefron för att arbeta mot barnarbete. I vilket fall gjorta han något för barnarbetarnas situation och hjälpte många, talade för många, gjorde mycket fint. 1995 blev han skjuten.
   Förstår ni att han blev skjuten, mördad, efter att ha levt 12 år på jorden och redan hunnit göra så mycket? Föstår ni att den här, fantastiska, pojken blev dödad? Förstår ni varför jag hatar världen ibland? Eller inte så mycket hatar, bara är otroligt rädd för. Gör det inte ont i hela er själ när ni tänker er barn som lider? Hur barn behandlas? Hur man förstör något som har så lite ont i sig? Jag vill bara sluta existera. Stoppa världen från att existera när sånt ska hända, helt allvarligt.
 
   Jag vet väl egentligen inte var jag ville komma med den här texten. Hade inte tänkt skriva så mycket alls från början men det blev väl lite när jag totalt bryter ihop här i min säng. Jag vet inte vad jag vill i livet. Men visst skulle det vara fantastiskt om jag kunde göra något bra för barn. Det går! Iqbal har för tusan lämnat efter sig världens arv av medvetenhet, trots att det inte är nog eftersom världen är så hemsk så är poängen kvar lika stark och lysande. Jag vet bara inte om jag skulle klara det, rent psykiskt, om jag skulle ex volontära i utsatt land. Men det får man väl övervinna, om man vill göra något. Något ska jag göra. Någonting. För barn. 

I will love you as...

   Kände att förra inlägget behövdes. På min blogg, i mitt liv. Alltså jag har blivit så himla frälst av Jonas Gardell pga han är bäst. Han kanske till och med kan få bort mina fördomar mot religions idiotism (vilka håller på att tyna bort lite, eftersom fördomar är dåliga). Jag fick en bok skriven av honom i födelsedagspresent av mina zuperzötazilvervänner pga de är bäst, "Mormor gråter" heter den. Det här är en krönika från ETC som är med i boken:
 
Mannen jag syftar på ser inte ut som en statsminister.
   Han ser ut som ugglan Helge.
   Han ser ut som en elevrådsordförande från Östermalms Gymnasium.
   Man ser ut som en som petar sig i näsan och är intresserad av fysik och kemi och har finnar men inga flickvänner.
   Med det menar jag inte att vara elak.
   Inte alls, inte alls, inte alls.
   Med det menar jag inte att såra.
   O nej, o nej, o nej!
   Det bara är så. Mannen i frågan ser ut som en som runkar med rummen och pekfingret och piper "ymf" när det går för honom.
   Det är väl inte mitt fel, är det?
   Jag tror att han är den ende i hela Sverige som går och lägger sig fullt påklädd - med kostym, slips, glasögon och allt.
   Och när han någon gång ska knulla drar han ner gylfen och sedan får hans fru hjälpa honom leta.
   Det är den känslan man får. Håller ni inte med mig? Om någon skulle tycka att jag var plum och tarvlig nu ber jag om ursäkt.
   Förlåt, förlåt, förlåt! Jag är inte den som inte kan erkänna att jag har fel.
   Säkert har jag det.
   Fel, fel, fel.
   Men nog är det damglasögon hanhar! Jag vill inte sträcka mig så långt som till att säga att jag har sett honom på homosexklubbar i Köpenhamn, det vill jag inte alls göra.
   Inte heller ska jag svära på att han bar damkläder vid de tillfällena och kallade sig Lotten. För svära ska man inte göra. Det är fult.
   Och dessa insinuanta antydningar om att han skulle vara transvestit - dem kommer jag inte alls med gör att skada hans politiska karriär. Det får ingen tro
   Inte alls, inte alls, inte alls.
   Jag blir förolämpad om någon skulle tro det.
   Jag kräver upprättelse1
   Att jag med säkerhet har påstått är att han har damglasögon.
   Inget met. Och vem är jag att bedöma glasögon? Oh, jag är då rakt ingen optiker.
   Men jag vill ändå tillägga: Det börjar med en knappnål och slutar med en silverskål.
   Jojo.
   Blink blink, nudg nudg - if you know what I mean!
   Det är allt jag har att tillägga.
   Jag säger ingeting så har jag ingenting sagt.
   Inte heller namnger jag någon. Denna text kan ju handla lite om vem som helst. N'est-ce-pas? Om någon vi kan kalla "Lotten".
   Jag trodde det var ett skämt när moderaterna valde henne, förlåt honom, till partiordförande.
   Skrattet fastnade i halsen när jag insåg att karln gick och blev statsminister.
   Nu är det han som ska leda oss in i den nya världen.
   Den nya världen där vi äntligen får sluta låtsas att vi bryr oss om varandra.
   Med det menar jag inget särskilt.
   Mer än att LOTTEN ÄR BOTTEN! LOTTEN ÄR BOTTEN!
   Oopsi! Det bara slank ur mig.
   Förlåt!

sucka mitt hjärta men brist dock ej

"- Vet du vart du ska då?
- Nej. Vet du?
- Nej... Ska vi gå dit tillsammans?"
 
 
 
"För naturligtvis kan man sakna något man aldrig haft, någon som man inte träffat eller något man aldrig fått lära känna"
 
 

“Jag älskar dig. Jag hoppas att du mår bra, men jag låtsas att du inte finns.”
 
 
 
"Jag vill i mitt liv få älska någon som älskar mig"
 
 
 
"Man får inte leva om sitt liv, det är det som är själva grejen" 
 
 

"Och det var de som älskade mest, de av kärlek besatta, det var dem som frosten tog."
 

Åt de tappra som slåss, för den rätt som de vet.

"För allt du hatar hos dig själv - förlåt dig själv.
För allt du älskar hos dig själv - förlåt dig själv.
För allt du skäms över.
För allt du är stolt över.
För allt du vill dölja.
För allt du vill visa upp.
För allt som inte blev som det skulle.
För allt du är.
För allt du ville vara. 

Förlåt dig själv."


prinsen

För dig är jag ingenting annat än en räv lik hundratusentals andra rävar


Vi fortsätter (med gif:s)

"För dig är jag ingenting annat än en räv lik hundratusentals andra rävar. Men om du tämjer mig, så kommer vi att behöva varandra. Du kommer att vara den ende i världen för mig. Jag kommer att vara den ende i världen för dig…”
 
 
 "How happy is the blameless vestal's lot!
The world forgetting, by the world forgot.
Eternal sunshine of the spotless mind!"
 
 
 
 
 

Världens finaste

I carry your heart with me (I carry it in my heart).
I am never without it (anywhere I go, you go my dear; and whatever is done my only me is your doing, my darling)
I fear no fate (for you are my fate, my sweet)
I want no world (for beautiful, you are my world, my true)
And it's you are whatever a moon has always ment
and whatever a sun will always sing is you.
Here is the deepest secret nobody knows (here is the root of the root and the bud of the bud, and the sky of the sky of a tree called life; which grows
higher that soul can hope or mind can hide)
And this is the wonder that's keeping the stars apart.
I carry you heart (I carry it in my heart).
 

ALLTSÅ VARSÅGODA FÖR ATT MIN BLOGG KOMMER BLI SÅ MYCKET BÄTTRE NU


Gary och Christoph, ca allt det bästa i en kram

KOLLAR PÅ MIN GAMLA TUMBLR OCH FÅR SÅ FINA FLASHBACKS. åh. vsg ni får en glädjebild för det

Jobbtalk

   Hej hej hej tänkte börja inlägget med bäz bäz bäz men ändrade mig pga kan läsas som sexuell frustration. Är ganska neutral. Mår lite konstigt, vet inte varför. Det mest stabila jag gör just nu är typ att jobba, tror hjärnan hjärtat kroppen ställt in sig på lov lite för tidigt här. Fandå. Men jobba är kul. Alltså tror jag har en girlcrush på min chef eller nåt för att hon är ca bäst. Alltså när vi var på after work och jag ba OMGOMGOMG VAD SKA JAG ENS PRATA OM DETTA ÄR MIN CHEF JAG DRICKER VIN MED JAG ÄR INTE ENS PÅ HENNES SNYGGHETS-NIVÅ STACKARS HENNE OMG MÅSTE PRATA OM NÅGOT BRA OMGOMGOMG i min hjärna samtidigt som jag sa ca ingenting i verkligheten (fett bra taktik :) ) och hon ba "vad är det för teater grej du håller på med?" (assöt) och så började vi prata om drömmar och framtid och det var fint.
   Hon vill öppna en liten klädesbutik där hon kunde återförsälja fina kläder och hoppades med glimten i ögat att hennes kille skulle bli tillräckligt duktig jurist för att kunna försörja dem bägge = hon kunde satsa på klädidén. Jag förklarade att jag ville bli skådespelare eller jurist (alltså har konstant identitetskris ang. detta) och hon tyckte att det var kul att föreställa sig mig tralla omkring med portfölj. Med lite mer alkohol i kroppen började jag, hon och kökschefen som after workade med oss (alltså att jag använder uttrycket "after worka"?) prata om att man borde ta åt sig beröm man får. Tycka att man är bra. Säga att man är duktig. Tänka på alla som säger fina saker. Men vi kom ändå fram till att det är svårt att hålla fast vid det en längre tid eftersom man är en slags person som alltid vill prestera, bli bättre, vara bäst.
   Sen blev jag ganska full, hon med tror jag då hon skrattade i tjugo år åt ett halvdåligt skämt jag drog såhär "HAHAHHAHAHAHHAHAHHA" och hennes skratt brukar låta såhär "haaa..... haeeeeee.... haaaaaaa.... ha...." (helt genuint trots ovanligt skratt). Men jag kan ju inte vara 100 %, jag var full. Som jag är ofta nuförtiden. Det är ok. Det går i omgångar, ibland är man bästa vän med los alkoholos. Ibland så är de sådana man ba "saknar dig bby" fast så ljuger man. Alltså vet ej vad jag säger nu. VILLE BARA BERÄTTA OM UTGÅNGEN då ingen frågar mig om jobbet och det är så kul att jag vill skrika absolut allt som händer på jobbet i allas ansikten. Vilket jag typ gör men restrainar mig ganska hårt ändå. Återkommer. PUSS

Livet som kaos

   Varför är min familj så söt för!!! Fattar ingenting de är så fina. Blir så stolt hela tiden för att min familj är bäst åh EmOtioNaLgIrL men de är så braaaaa.
 
   P.s. vet fortfarande inte vad jag vill diksutera på tisdags seminarie nästa vecka? KAN INTE BESTÄMMA MIG d.s.

SAKER JAG GJORT DET SENASTE HALVÅRET

Skrivit i min finaste lille prinsen-kalender med glittermustaschs bokmärke.
 
Tagit körkort.
 
Har tänkt på pojkar, haft abstinens och skrivit konstiga anteckningar på min mobil.
 
Har tyckt synd om mig själv
 
Gosat med vänner hos Livia
 
Har varit i l'ecole (älskar: påsarna i bakgrunden av bilden)
 
Har haft elevkåris duties
 
Har gråtit över världen. Återkommer till den här bilden någon gång i framtiden
 
Har varit i Eskulstuna och hälsat på med fiski
 
Har badat mycket
 
Varit på maskerad med temat "Inte min stil"
 
Har gosat med lite stycke familj
 
Och annat stycke (vet ej hur mycket det syns men vi hade oavsiktligt båda randiga tröjor, svarta byxor, röda skor på oss)
 
Mer familj
 
Mer familj
 
 
 
Tog väl en sväng förbi London också (OBS eget inlägg om det borde finnas??)
 
Varit på festival
 
Barnkalas
 
Haft afterwork
 
Slutligen: Ätit
 
 
JULbakat

Why oh why

   Jag blir så arg att jag imploderar när folk ser islam som värre än kristendomen. Jag imploderar exploderar dör avlider tynar bort gråter spyr kräks skriker. All religion är enligt min åsikt FUCKED UP OCH JAG HATAR RELIGION SÅ MYCKET, personligen. Men att sedan, som """""sekulariserad""""pfmsdlkmflkdmdskl säga att en av världens största religioner är bättre/sämre än en annan av världens största religioner. Det är fan dumt. Överallt. På alla sätt. PÅ ALLA FUCKING SÄTT. Fattar ingenting fattar ingenting av hur man kan säga så. Det är som att ta ställning för Israel/Palestina och säga "den här är det enda rätta som har varit den sidan som gjort det enda rätta hela tiden". Uppenbarligen har båda sidor betett sig sämst och mindre sämst (som jag förstår det nu är en sida väldigt förstörd och den andra sidan förstörande och så vidare men man förstår poängen hoppas jag). Alltså määäääänniskoooooooor
 
Detta skrev jag alltså i fredagsmorgon, utan sömn i bagaget, innan mitt läskigaste ickenationella prov någonsin. Så. Men nu är jag så sjukt bakis och slut efter att ha jobbat 7 resp. 9 timmars pass fredag,lördag och sedan gått ut och druckit massor med roligt. Med roliga människor!! Bra helg. Bra helg. Hetsig helg. Hetsigt liv. Idag ska jag bara ligga i min säng och inte göra något ansträngande, en kanske förtjänat det nu. Men det känns bra, i morgonens dimmighet så känns allt ändå så bra?? Bra. FÖR ÖVRIGT kan inte fatta att jag outat min blogg för ett flertal människor???? DÖMMER NI MIG FÖR VAD JAG SKRIVER I MINA STADSVANDRINGAR, YOU WILL DIE. Åhnje

Så himla psyko

   Alltså kan jag få bli kär eller? Hatar alla. HAHA skoja. Hatar inte alla. Men hatar ändå alla. Hathathat. HAHA alltså jag är så psyko just nu för det är natt jag är övertrött och försöker plugga. FÖRSÖKER PLUGGA. Hatar alla som säger psyko som det stavas alltså ej angelifierat. HAHA noobs. Skoja, mena n00bs. Japp. Så. Hatar taxi-carl??? Kan hen sluta hänga i västerås eller det är awkward. Hatar gamla-carl??? Kan hen sluta prata med mig eller det är awkward. Hatar snygg-karl??? Kan hen sluta gosa i min hals eller det är AWKWARD HATAR ALLA FÖR ATT ALLA ÄR SÅ AWKWARD OCH STELA inkl mig själv UTOM MINA GOSISAR FÖR DE ÄR BÄST bästbästbäst är mina gosegummor.
 
p.s. tror jag håller på att bli galen kanske d.s. p.p.s. skojade med förgående ps! d.s.

Ledsen hund :(

Alltså bajsbajsbajs vill inte plugga vill döööööööööööööööö det är en traktor som skottar utanför, stackars att skotta 20 i 12 på natten en torsdag? :(

När man inte vill plugga. :-):-):-)

   Det här med folk som säger "har äntligen tagit tummen ur...", jag tänker bara på deras rumpor när jag läser det? Alltså får upp den bokstavliga bilden i huvudet. And it ain't pretty. Man försöker ju vara lite känslig och inte skriva "ta tummen ur RUMPAN" men det blir fan värre om man inte skriver med ordet rumpan. Ville bara säga det.
 
TILLÄGG!!! Har inte ens sätt julkalendern i år???? Crying my heart out pga stressad.

plugga rå e bort din sura min

   Fan vad jag INTE har pluggat ikväll då :-) Klappar till på axeln så hårt att det blir ett stort rött BÖRJA-PLUGGA-märke.

HALLÅ VÄRLDEN

JAG INSÅG JUST VARFÖR JAG KÄNDE IGEN HEN SOM TWITTRADE DET JAG NYSS CITERADE!!!!!!!!! Jag ba Vem är hen varför känner jag igen kristdemokratens ansikte VEM ÄR DET!! (Jag är så nyfiken att jag hade dött av hjärtattack om jag ej kommit på det). Jag har serverat denna person på mitt jobb!!!!!! HALLÅ! Hen har ätit hos mig och jag kände supermycket igen hen pga diverse anledningar. Fatta kul? OHMYGODOHMYGODOHMYGOD JAG SÅG JUST EN TILL TWEET!!!! Herregud vad händer. Tweetsen:
Ulf Malmros: Tåkigt om de kvinnofientliga muslimerna i Egypten tar makten. Religion är ingen snäll sak.
Hen svarar: finns det kvinnovänliga muslimer? ;)
För det första. SÖTIS ULF VI ÄR MEN TOBY! För det andra. Dafuk. Ska nu fortsätta denna spännande spiral ner i en kristdemokrats psyke. SKOJA. Alltså twitter har skadat mig och mitt språk. Men ja. Ska väl titta lite på hens tweets. SEN PLUGGA. Hejdå

Åsikter och bal

   Citerar tweet:
"Ett samhälle måste bygga på empati i grunden" Malmberg hos Hörnan. Har han läst Kristdemokraternas program? #svpol
   HAR DU LÄST MODERATERNAS PROGRAM LR DET STÅR HATA ALLA UTOM DIG SJÄLV - OBS ENDAST OM DU ÄR RIK. Okej den ragean var bara halvprovocerad men ville få ur mig den. Ville få ur mig rage på alliansen aka de som styr Sverige idag. För de förstör. Så. Det var allt. Även! Jag är så himla rädd för religiösa människor?
   "Men Jessica! Religion kan vara bra, ge hopp!" "Men Jessica!! Är inte dina morföräldrar katoliker? Är du rädd för dem också? ;);)". Ha ha ha nej ;););) Jag är inte rädd för min mormor and morfar. Men religion skrämmer mig så sjukt. Att människor kan citera Bibeln som att det vore någon fakta text? Eller alltså grunda sina värderingar helt på en bok som berättar om en Gud, snarare än omgivningen. "MEN JESSICA!!!!!!!!!!! Massa religiösa människor grundar inte allt i boken utan omgivningen likvän!". Jaha. Dåså. Nej men seriöst.
   Jag förstår argumentet att ta fakta från vetenskapen är lika oresonligt som att ta fakta från Bibeln. Förstår, inte håller med. Trots att vetenskapen har annat slags bevis för sig så, visst, jag förstår det från en religiös persons synpunkt. Men alltså. Jag vet inte var jag vill med detta egentligen, vet bara att religion skrämmer mig. Men att gömma sig bakom en text för att stödja åsikter är konstigt, eller att gömma sig bakom en ideologi då - men just nu är jag inne på religion så då pratar jag om det. Att ha möjligheten att säga "Jag vet inte varför jag känner så, men jag vet att det står i min ideologi och därför är min sanning". Var är analysen? Var är reflektionen? Varför fungerar människor i slow-motion? Det var allt. Ska nu plugga religion då det är ett kärnämne på gymnasiet. Tack och hej lever past ej. (Helt seriöst, mitt citat. Hehe he).

Och när jag ändå är i något slags mode

Återigen; 
"some people deserves a bitchslap, in the face, whit a chair."
NEEEEEEEEEEEEEEEJ
:'(

Utseendet är faktiskt allt.

   
   Alltså.Förlåt. Men jag blir så irriterad när jag ser saker som denna och tänker bara "FÖR UTSEENDET ÄR ALLT!!!!!". Jag vet att människor inte menar det, jag vet att personen vars tumblr jag såg detta på säkerligen värderar fler kvalitéer hos sin bästa vän än utseendet, jag tror inte ens personen i frågan syftar på utseendet utan mer "åh vacker PeRsOn". Men ändå. Ändå detta faktum att vi ska återkomma att lägga så många värderingar i utseende. Så mycket vikt. I utseende. VEM BRYR SIG!!!!! VEM BRYR SIG OM DU ÄR VACKER FUL SNYGG SEXIG SMAL STOR KORT LÅNG SPINKIG KURVIG VALKIG OJÄMN OCH ALLT VAD DET NU KAN TÄNKAS VARA I HELA VIDA VÄRLDEN. För när det väl kommer till kritan ligger inte vem du är i hur du ser ut. Du ser inte fram emot att träffa din vän för att hen är "så himla snygg" utan för att hen är en fantastisk person som ger dig så mycket i utbyte och gör dig till en bättre person. Typ. Inte snyggare person. Du trivs inte i dig själv bara för att ett flertal personer under ett kortare tidsförlopp har sagt "Åh nice ass", du trivs i dig själv för att du tycker du har ett nice ass och huvudsakligen för att du tycker att du är bra. Bra kan vara att du trivs med ditt utseende, men inte bara. Bra kan vara att du är smart, men inte bara. Bra kan vara att du har rest mycket och sett världen, men. Inte. Bara. För ingenting endimensionellt beskriver någonting.
   Och den mest uttjatade av alla dessa värderingsmätare som man tittar på när man ska se hur värd en person är, det är utseendet. Den mest obetydliga mätningen. För visst spelar utseendet roll, på många sätt i många sammanhang, på gott och ont. Men i förhållande till hur mycket allt annat spelar roll - ambition, medmänsklighet, omtänksamhet, uppmärksamhet, klokhet, vidsynthet och så vidare och så vidare - så blir utseendet bara en obetydlig prick i Atlanten.
 
 

Ryckigt

   Alltså får galen-ryck på alla som skriver SÅ DÅLIGT SÅ HIMLA DÅLIGT ÅH KAN INTE GREPPA. Känner mig så överpretto som känner så men, seriöst? Varför läser inte alla människor någonsin igenom sina saker före publicering? Det skulle rädda mig hjärna. Behöver göra så mycket ex duscha plugga innan nio men orkar inteeeeeee. Varför. Ja. *läser igenom gamla inlägg för insperation*.
   Vet ni att Britten är världens finaste eller? !!! Innan jag fortsätter vill jag bara påpeka att alla inlägg blir gosigare att läsa med valfri låt från Amelie soundtrack i bakgrunden !!! Han postade en bild på löv med texten "Löv will tear us apart". Alltså. Älskar dig. Han är så töntig och hade tydligen sagt något i stil med "ja, som ni alla vet är jag väldigt töntig och jag tänkte göra si och så och si men, det var för töntigt". ÄLSKLING JAAAAA VI KAN VARA TÖNTIGA TILLSAMMANS. Skoja. He he. Nej men. Skojade inte.
   På tal om töntigt skriver alla om snön på fb och är SuPeRdUpErMeGaFyNdIgAaAaaAAAafeölsdföl, typ "åh ska jag berätta en hemlis *bygger upp stämningen i tjugo meningar* det snöar ute". HAHHAAHHA FAN VAD ROLIGT. SKÖNT ATT ALLA HAR HUMOR HA HA HA. Men det var faktiskt en som var lite kul från min ca coolaste fb-vän aka han som sminkar alla kändisar t ex Dragomir Mrsic som är SÅ gosig i snabba cash??? Och även är allmänt ascool när han lägger upp hemliga klipp från Hypnotisören, filmen som innehåller massa Persbrandt inkl. skäggrasp så den är ju kanske det bästa som har hänt svensk film i år (eller alltså egentligen är det svårt då så mycket bra har hänt). Ja nu sidetrackade jag lite, som. alltid., om hur cool denna person är men han hade i alla fall skrivit. "Hur stänger man av snön... finns det någon app??" Heheheh. Det var den enda roliga uppdateringen om snön så vsg :)
   Tillbaka till Brittis! Love you?
   Lyssnar på denna The xx – Angels låt och vill jättemycket vara kär i någon. Men det är jag inte. Till skillnad från resten av the wörld så jag får väl projicera all min kärlek på Brittis.Lååååt mig bli kär i någon baraaaaaa ska gå nu är psyk pga träningsendorfiner hejdooooo

Kort och gott

   Min chef skrev just "tack för igår, du är en klippa!" till mig. ÅHÅHÅHÅÅHÅHÅÅHÅÅH. Det är all bekräftelse jag behöver. Att jag gör ett bra jobb. Blev så lycklig. Förut när jag hade gjort en latte så frågade hon om jag hade gjort den och sa sedan "vad fin den var!!!" lite överraskat. Då blev jag också lycklig. För hon är väl inte en sån som säger sånt, alls. Men åh gosen. Har haft bra helg. Hektisk helg. Är slut. Är stressad. Men krigar på. Vill skriva mer men orkar inte kan inte måste plugga hej då

RSS 2.0